Μπέρδεψες τα νήματα Αρχι-τραχανο-σκούληκα?
Magic WormHole
-
-
Τι λες βρε?
Μπερδεύω ποτέ τα νήματα εγώ?
Για κάνα τυχαίο μ έχεις?
Εφαρμόζω αποκλειστικά σκληκιαρικες , τεχνικές!!
Μεταφέρω το ντέρμπι, εντός έδρας!!
Αν συνέχιζα εκεί , θα πήγαινα να κάνω παρέα στον γατοπίγκο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπορεί ο νέος να είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
How the hell I got here?
Χρηστός Πολίτης.
-
Τα χει τα 53 μηνυματακια του, δεν είναι κ τόσο ψάρι εδώ μέσα...
Απλά παρακολουθεί διακριτικά (επεξήγηση: αδυνατεί να ακολουθήσει), όπως εξάλλου πολλοί ακόμα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τελικα Μήτσο τα κατάφερες πρέπει να είσαι καλό σκουλικοδολωμα για να τσιμπανε και να τους φέρνεις στην τρύπα. Μήπως τρέμεις το ερχομό (πλησιάζουν οι μέρες) του πιγκουίνου κα μαζεύεις ψήφους για να μην χάσεις την προεδρία της σκουληκοτρυπας
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H zanos έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
How the hell I got here?
Φυσικα αφου ο demakis ειναι γνωστος μεταλο-σκωληκας... τι να κανει η δολια η πυξιδα;
=============== Ιουλ 20th 2017, 9:22pm ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
Τα χει τα 53 μηνυματακια του, δεν είναι κ τόσο ψάρι εδώ μέσα...
Απλά παρακολουθεί διακριτικά (επεξήγηση: αδυνατεί να ακολουθήσει), όπως εξάλλου πολλοί ακόμα...
-
Είπε θα βγάλει τα ρούχα της LIVE αλλά ο Ελληνάρας ήταν εκεί να σχολιάσει! ΘΕΟΥΛΗΣ !!!! -
Θα μπορούσε, χαλαρά, να ναι κάποιος σύνδρομος της τρουπας, ποιον να έχω στο μυαλό μου αραγες?
(ναι ναι, τρεμω Τζάνε μ', τρέμω!!)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Με σχωράτε για τη σφήνα αλλά..... αραχνάνθρωπε τα xiaomi-meme σου έγραψαν
-
δεν είναι δικά του....χαλόοοοουυυυυυυυυ....
περάστε έξω Πατρινιά!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0