Magic WormHole
-
-
Ναι απόδειξη των λεγόμενων είναι το ότι η οικογένεια είχε μεταφερθεί σε ασφαλή μέρος μυστικό στην Κάλυμνο.
-
21-07-2017, 20:45, 3.2 R, 42 χλμ Ανατολικά - Βορειοανατολικά της Κω
21-07-2017, 20:19, 3.3 R, 37 χλμ Ανατολικά - Βορειοανατολικά της Κω
21-07-2017, 19:55, 3.7 R, 29 χλμ Βορειοανατολικά της Κω
21-07-2017, 18:41, 3.3 R, 22 χλμ Ανατολικά - Βορειοανατολικά της Κω
21-07-2017, 18:18, 3.3 R, 34 χλμ Νοτιοδυτικά της Καλύμνου
Δείτε , ενδεικτικά, τη συχνότητα με την οποία "χορεύουμε"!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα ούφο της τρούπας,
-
Καλημέρα στους υπηκόους της τρύπας, UFO και λοιπές συνωμοσίες απείρου κάλους ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ
=============== Ιουλ 22nd 2017, 11:33am ===============
@MarkosVL
Ξύπνα έτοιμο το πρωινό σου.
-
Στείλτα στη δουλειά με courier
-
Σκουλήκια θέλω την βοήθεια σας. Το καλώδιο Usb type C που ήρθε με την συσκευή πρέπει να παράδωσε πνεύμα στο θέμα τις φόρτισης τις συσκευής. Το παράξενο για μένα είναι ότι ανάβει κανονικά το σήμα φόρτισης όπως επίσης και ο υπολογισμός σε πόση ώρα θα φορτίσει. Μην παραλείψω δοκίμασα όσους φορτιστές διαθέτω σπίτι 6 ακόμα και φορτιστή Quick charge 3.0 της qualcomm.
Στα υπόλοιπα μια χαρά αναγνωρίζουν οι υπολογιστές μου την συσκευή, κάνω αντιγραφή - επικόλληση αρχεία από - προς τη συσκευή, πέρασμα fastboot rom.
αυτά έδειχνε για κανένα 20 λεπτό χωρίς να φορτίζει όμως το ποσοστό παράμενε στο 93%. Ενώ με το δεύτερο καλώδιο type c που έχω όλα καλά. -
Πέτα το πρώτο , θα σου στείλει ο @demakhs ένα που έχει καβάντζα από τον duangtop, εάν το βρεί κάτω από τους φακέλους που έπεσαν.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
εγω χτύπησα δύο από ebay και είναι σφαίρα. Το ένα δυο μέτρα για το αυτοκίνητο.
Γιατί; Στο Πορτ μπαγάζ βάζεις το κινητό για να το φορτίσεις; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0