Magic WormHole
-
-
George13?τι φυντανι είσαι συ ορε...και φεραριστας μάλιστα...
-
-
Μην μου πειράζετε τον Τάκη.. ένα τριακοσιοστο λαθακι έκανε... Σαν ελατήριο όμως τινάχθηκε ο σκωληξ και χάθηκε...
-
-
@GEORGE13
Μην ξύνεσαι στην γλίτσα του @demakhs γιατί δεν ξέρω αν αντέξεις το τρολάρισμα του? ρώτα γάτο πίγκου & @giwrgosalim. Δεν θα σε χαριστεί ακόμα και αν καλέσεις τις ειρηνευτικές δυνάμεις @takisfrag . -
Ο γατοπινγκος υπεφερε, εγω ξεγλιστρησα σχετικα γρηγορα..
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Εσύ @giwrgosalim σχεδόν δεν πατάς εδώ εξαιτίας του. Ο Γάτο Πίγκου δεν υπέφερε αλλά συνεχίζει να υποφέρει δεν μπορεί χωρίς να του τα χώνει ο Αρχισκούληκας.
-
Ποιος τα λεει αυτα ρε; Σας εχω πει δουλευω και δεν εχω χρονο να παρακολουθω την τεραστια ροη του νηματος! Οσο ημουν εδω ομως θυμασαι καποια φορα που να μην ειχα απαντηση σε οποιοδηποτε τρολλ;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Το θέμα είναι ότι πρέπει να ανακτήσεις κάποιο από το χαμένο έδαφος !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και τώρα το μαγκαζίνο μας:
Οι γuμνές πρωταγωνίστριες του Game of Thrones (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Βρετανοί βρήκαν θησαυρό των Ναζί αξίας 100 εκατ. ευρώ! | Greek National Pride
Στα άδυτα του καλύτερου Resort στον κόσμο - Κουρδιστό Πορτοκάλι
ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Αυτές είναι οι διάσημες που ξεκίνησαν από βίζιτες
Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos) - Trelokouneli.gr
Γιατί η πλατεία Αμερικής λεγόταν πλατεία Αγάμων; | Τsekouratoi.gr
10 από τις χειρότερες μεταθέσεις που μπορούν να σου τύχουν στον ελληνικό στρατό - Τι λες τώρα;
Και το ωροσκόπιο της εβδομάδας: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
=============== Ιουλ 24th 2017, 4:35pm ===============
@giwrgosalim είναι αλήθεια ότι πάντα τον απαντούσες και αν έπρεπε έδινες και καμιά ευχή. Δικό μου συμπέρασμα είναι ότι δεν μας τιμάς εδώ με την παρουσία σου, έστω μια Καλημέρα. Γιατί στο άλλο νήμα Περί Παραγγελιών δίνεις σχεδόν καθημερινά παρόν. Πάντα φιλικά. -
Είδε ότι δεν είχε ελπίδες για την αρχηγία και.... έκοψε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0