Magic WormHole
-
-
Γιατί κάποιες φορές οι συνεργασίες αλλάζουν.
-
Λάθος υπόθεση @fog τότε διεκδικούσε με αξιώσεις ο @giwrgosalim τον θρόνο του αρχισκούληκα και συνέπεσε με τις αναγκαστικές διακοπές
. Αλλά δεν τα κατάφερε και το πήρε απόφαση πλέον. Ξεκίνησε αλλάζοντας το χρώμα, έχοντας αποχή από τούτο το φιλοσοφημένο νήμα
=============== Ιουλ 24th 2017, 7:41pm ===============
On line όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ παίρνει στα χέρια της μέχρι αύριο το μεσημέρι την οικοδομική άδεια
Αλλά ρε παιδιά προσοχή στην αντιγραφή. Μην είναι και το στάδιο σας απομίμηση όπως έγινε με το λεωφορείο σας. Το δικό μας είναι στους δρόμους εδώ και 2,5 χρόνια.
Σε 10 λεπτάκια καυτό βίντεο. Έτσι να μην ξεχνάμε σιγά σιγά ξεκινάει το τόπι να γυρίζει.
=============== Ιουλ 24th 2017, 7:52pm ===============
Δεν θέλω άτοπα σχόλια. Τι είπε ο Μελισσανίδης στο συμβούλιο της ΑΕΚ για τον αετό της Μπενφίκα.
-
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H sso έγραψε:
Τώρα γιατί τον βάψανε μπλε;;;;
You may think you can fly - but you better not try -
-
Τι γίνεται παίδες τι έχουμε εδώ ??? Τίποτα ενδιαφέρον ??
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αυτό το πόσταρα για τους στερημένους... εμείς πάιρνουμε την δόση μας που και πού..
Κατά τα άλλα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@fog όντως ρε συ κι εγώ τώρα το παρατήρησα, γιατί άλλαξα χρώμα;;
@spideman3 Θα προσπαθήσω να δίνω το παρόν πιο συχνά έστω για μια καλημερα!
@demakhs Επειδή απέχω και ξαναπηρες αρχηγικό αέρα μην το παρατραβας δεν θα είναι για πάντα!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@fog όντως ρε συ κι εγώ τώρα το παρατήρησα, γιατί άλλαξα χρώμα;;
@spideman3 Θα προσπαθήσω να δίνω το παρόν πιο συχνά έστω για μια καλημερα!
@demakhs Επειδή απέχω και ξαναπηρες αρχηγικό αέρα μην το παρατραβας δεν θα είναι για πάντα!!
2) Όχι ακόμα ένας στο κλαμπ της καλημέρας, δε θα το αντέξω!!!
3) Δεν απέχεις τυχαία, κάτι σε οδήγησε σε αυτό....ίσως, δεν ξέρω, υποθέτω, η αποδοχή, στο τέλος, της αδιαμφισβήτητης κυριαρχίας μου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0