Magic WormHole
-
-
-
Τσουλου προκριματικά είναι και ο δικός μας αγώνας βρε τραχαναδες. Καλημέρα.
-
Δε ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο απόλυτος αυτοδιοριστος μονάρχης σας έκανε γάργαρα την ιδέα των εκλογών με 2 μόνο μηνύματα...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Τσουλου προκριματικά είναι και ο δικός μας αγώνας βρε τραχαναδες. Καλημέρα.
Καλημέρα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Η αεκαρα θα σκίσει.. Όσο για τις εκλογές είναι θέμα σκουληκιών. Εμείς ποπκορν. Βέβαια μπορούμε να σχολιάσουμε. Εγώ βλέπω η καλοκαιρινή ραστωνη να παίρνει όλα τα όνειρα των νεόκοπων κ όσων τους υποστηρίζουν. Ο αραχνιας όσο και να προσπαθεί είναι ο μόνος που ασχολείται... βλέπω. Πολιτική στις παραλίες δεν γίνεται είχε πει κάποτε ένας σοφός γέροντας
-
Kαλό βόλι στην ΑΕΚ και καλό μεσημέρι με μιά τρελή ζέστη!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
ο.κ έστω...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλο βολι σε όλους γιατί θέλουμε βαθμούς. Διαφορετικά βλέπω το πρωταθλητή να παίζει προκριματικά Europa από τον Ιούνιο.
-
Mπά τι προκριματικά και τέτοια, αν δεν σοβαρευτούνε και φιάξουν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα..
..σαν την Μάλτα θα καταντήσουμε, θα πανηγυρίζουμε αν και όποτε βάλουμε γκόλ. Για πρόκριση, ούτε για πλάκα. Εποχή δεκαετίας '80, δηλαδή.
Εγώ ολυμπιακός είμαι αλλά δεν ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με την φαρσοκωμωδία...όλα τα ντέρμπι είμαι μιλημένα από πριν γίνει η "κλήρωση" .
Φυσικά και δεν έχω αποδείξεις. Ανοησίες λέω βασικά. Μην τα διαβάζετε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Και το μαγκαζίνο μας.
Πέθανε ο... γάτος δήμαρχος χωριού της Αλάσκα (pics&vid) - CNN.gr
Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένες συνοδοί πολυτελείας του κόσμου (Pics)
Βίντεο: Του έκανε στοματικό έρωτα στο δρόμο μπροστά στους αστυνομικούς! | Pronews
Το σπάνιο άλογο που κάποιοι το αποκαλούν ως «ωραιότερο στον κόσμο». Μοιάζει σαν να είναι καλυμμένο με χρυσάφι | Newsone.gr
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο νησί στη Γαλλική Πολυνησία | Euronews
Πουλάει το ακριβότερο αυτοκίνητο του κόσμου ο Μayweather - Contra.gr - Live Sports Magazine
Τα 20 χειρότερα πράγματα που είχαν βρει την Kelly στο Beverly Hills - POPCODE | Oneman.gr
Venom Snake: Η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο! | Perierga.gr
Φάλαινα 40 τόνων πηδάει ολόκληρη έξω από το νερό με τόση άνεση σαν να είναι δελφίνι.
Τι γίνεται ρε σεις εδώ πριν 20 μέρες χαμός για το νεκρό παιδάκι στο Ζεφύρι. Πριν πάλι 10 ημέρες στον Ασπρόπυργο για κλεμένα αυτοκίνητα, μετά η συμμορία των Ρομά. Και συνεχίζουν απτόητοι. Η πολιτεία ως συνήθως απούσα και όταν επεμβαίνει έχουμε τα παρακάτω περιστατικά Με μπουνιές και κλωτσιές η επίθεση στους 2 Λαρισαίους αστυνομικούς – Ταυτοποιούνται οι Ρομά δράστες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0