Magic WormHole
-
-
Κι εγώ τα βράδυ θα πάω τα άλογα για μπάνιο. Και τα 120.
Αργότερα θα κάνω κι εγώ.
Even dead i will fight. -
Λοιπον θέμα με τον κενζο...Το παρατήρησα τελευταία γιατί συνηθίζω να φορτίζω βράδυ...
Η φόρτιση με τον ορίτζιναλ φορτιστή δίνει 100-150mah και γράφει 3 ώρες για πλήρης φορτιση ενώ έχω 60% αλλα με έναν φορτιστή από iPad και με το ίδιο καλώδιο δίνει 840-1290 mah.. και γράφει μια ώρα μέχρι πλήρη φόρτιση....να χάλασε ο φορτιστής;....Πότες θα κάμνει ξαστεριά; -
Σκουλήκια - Πιγκουίνοι - Ανεξάρτητοι για να τα χώσουμε στον κύριο εδώ MI Fans... Where were you from ? Let see Country Wise MI Fan Base... - Global Fans - Xiaomi MIUI Official Forum που ξέχασε να βάλει την χώρα μας.
@das_krimi
Δεν ξέρω από τάσεις και τα σχετικά. Αλλά αν το βάζεις να φορτίσει και ενώ είναι στο 60% παραμένει ή άντε να πάει 3 με 5% πάνω σημαίνει πάω σε ένα κατάστημα και παίρνω καλώδιο. -
Δύναμη το κουπί τελικά. -
Εγώ πήρα ένα μικρό διαολάκι και μετράει τα Α.
Κάπου 6-7€ κάνει από Κίνα. Έχει και φθηνότερα.
Ξέρεις που πατάς σε ότι αφορά καλώδια και φορτιστές.
Even dead i will fight. -
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
τόσο χάλια βίντεο, μόνο το kenzo βγάζει @pavlidisc, πάω στοίχημα....
φτιάξανε meme αποκλειστικά και μόνο για τον Μάρκο, μέχρι εκεί έχει φτάσει η χάρη του!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε ίδιος όμως
-
είδαμε και την μούρη σου επιτέλους!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και δε προσκύνησες;
-
έλα πάμε για ύπνο λέμε...αύριο έχει Νίσυρο...στο νησί που θα ξυπνήσει το ηφαίστειο μετά τους πρόσφατους σεισμούς....
και plz...όχι άλλο despasarchidito!!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0