Magic WormHole
-
-
-
-
-
Το mi5x τι λέει;
Έχει κανείς άποψη;
Περιμένω αδιάβροχο με το mi επάνω αριστερά με 5 έως 5.5 οθόνη για να αλλάξωYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
-
-
Με αφορμή το λάθος του ανθρώπου το πρωί σας ανεβάζω το εξής;
5 Hilarious AutoCorrect Bloopers That Will Make Your Day | CafeMom -
Ο/H demakhs έγραψε:
θα σε βοηθήσει ο @sso που χει γίνει ξεφτέρι...
βάλε βρε το google photos από το store...πάει και αποθηκεύει όλες τις φώτο του κινητού σου στον server της google, παραδίπλα από τα e-mail σου...
μετά παίρνεις το link όποιων και όσων φωτο και το κοινοποιείς όπου θέλεις...
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Ο/H sakasa έγραψε:
Από το banggood ποια είναι η ασφαλής μέθοδος για αποφυγή του τέρατος; Priority direct mail? Θέλω να παραγγείλω το selfie Dick της xiaomi και έχει επιπλέον επιβάρυνση 2$.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"ο πεινασμένος, π@π@ρια ονειρεύεται"
(στην περίπτωσή μας...selfie dicks)
@Matis πήγαινε Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ληφθείσες Εφαρμογές-->Φωτογραφίες-->clear cache ή ακόμα καλύτερα, απεγκατέστησέ την εφαρμογή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, επανεγκατέστησέ την από το play store και τρέξτηνε να συγχρονίσει τις φωτογραφίες σου και να λειτουργεί...ρολόι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Βρε ή φώτο μου είναι συγχρονισμένες οι δικές σας δεν μου ανοίγουν.. και 2 οι εφαρμογές Google Την global stable που έχω είναι κλειδωμένες δεν σβήνονται. Βέβαια από το play store αν μπεις έχει επιλογή απεγκατασταση που δεν σβήνει την εφαρμογή γτ είναι κλειδωμένη αλλά αν μετά από αυτό πατήσεις ενημέρωση είναι σαν να την περνάς από την αρχή το έχω κάνει αυτό
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0