Magic WormHole
-
-
Μανώλη μην μου βάζεις ιδέες!! Εάν αποφασίσω να κατέβω κατηγορία είναι το πρώτο κινητό που θα σκεφτώ !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δλδ εμείς με τα ταπεινα Redmi τι πρέπει να πουμε ρε;
Σα δε ντρεπεστε λίγο λέω εγώ.
Even dead i will fight. -
-
Αυλικός είσαι και φαίνεσαι.
Ακου σε κει αυλικός.
Εγώ κύριε και ΠτΔ προδότη τον είπα.
Το απόλυτο τελίκιασμα... level 100
H 1 και η 4 μου φαίνονται πιο ρεαλιστικές, χρωματικά τουλάχιστον. To hdr είναι περίεργο εργαλείο. Μπορεί να δώσει πράγματα αλλά και να υπερβάλλει.
Η 2 και η 3 είναι πιο "ζωηρές" αλλά το χρώμα αρχίζει και τα φτύνει. Πάει προς το κίτρινο και αρχίζει να χάνεται το παιχνίδισμα και η φυσικότητα των σκιών.
Πχ. στις φωτογραφίες με το εσωτερικό του σπιτιού η 4, αν και πιο "σκοτεινή" έχει όση λεπτομέρεια χρειάζεται στο τραπέζι, που στην άλλη σβήνει και το πορτοκαλοσομόν στον τοίχο τέρμα δεξιά στην 4 πιστεύω είναι πιο κοντά στο φυσικό, ενώ στην 3 γίνεται σχεδόν κίτρινο.
Μιας και εσύ ξέρεις καλύτερα τα χρώματα στο χώρο, μπορείς να ξέρεις αν έχω δίκιο ή όντως είναι πχ. ο τοίχος τόσο προς το κίτρινο.
Ψηφίζω 1,4 αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο, δεν είμαι το dxomark -
Γεία σου Ειρήνη μαστόρισσα..
@takisfrag @osalonikios @zt654
Τι Redmi και Mi και βασιλιάδες, σουλτάνους και γιοσουφάκια - Lanmi θα πάρω εγώ. Με την μεγάλη μου συμπάθεια, τον SD660.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εγω πήρα μια μπουγάτσα.
Ας ειναι ελαφρύς ο καφές που θα την σκεπάσει.
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Με την μεγάλη μου συμπάθεια, τον SD660.
-
Όταν τον δούμε με το καλό, και Μήτσο να τον λένε, θα αγοράσω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0