Εγώ Ζήση μια φορά δεν είδα να ζορίστηκες ιδιαίτερα, αυτοί φοβήθηκαν άρα δεν φταίςΟ/H zt654 έγραψε:
Και εγώ έριξα δύο σε δύο διαφορετικούς mod..........

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ Ζήση μια φορά δεν είδα να ζορίστηκες ιδιαίτερα, αυτοί φοβήθηκαν άρα δεν φταίςΟ/H zt654 έγραψε:
Και εγώ έριξα δύο σε δύο διαφορετικούς mod..........
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώΟ/H EGW4321 έγραψε:
Καλησπέρα στον λαο.ερώτηση σοβαρή χάσαμε ενα Honda innova 125 μαυρο στο Μενίδι οτι έγινε η μεταβίβαση μετα απο δυο ώρες το κλεψανε.αν κανένας ξέρει κάτι ας πει.
Από ότι έχω ακούσει, η σπείρα που έκανε την δουλειά μπορεί να ..επικοινωνήσουν με τον ιδιοκτήτη για να συμφωνηθεί ένα ποσό για την επιστροφή του.Ο/H EGW4321 έγραψε:
Καλησπέρα στον λαο.ερώτηση σοβαρή χάσαμε ενα Honda innova 125 μαυρο στο Μενίδι οτι έγινε η μεταβίβαση μετα απο δυο ώρες το κλεψανε.αν κανένας ξέρει κάτι ας πει.
Στείλε σε προσωπικό μήνυμα περισσότερες λεπτομέρειες, μην κάνεις άλλες αναρτήσεις για το θέμα, και βάλε και το τηλέφωνό σου να σου πω πως θα ενεργήσεις περαιτέρω.Ο/H EGW4321 έγραψε:
ρε φιλέ δεν υπάρχει το φιλαράκια το έχασε κάτω απο το σπίτι οτι είχε κανει την μεταβίβαση ουτε ασφάλεια δεν είχε![]()
![]()
![]()
Βρε τι μου λές, προφανές είναι τι και πως έγινε. Έχω ακούσει πολλές παρόμοιες ιστορίες.Ο/H EGW4321 έγραψε:
ρε φιλέ δεν υπάρχει το φιλαράκια το έχασε κάτω απο το σπίτι οτι είχε κανει την μεταβίβαση ουτε ασφάλεια δεν είχε![]()
![]()
![]()
=============== Αυγ 17th 2017, 5:12pm ===============
μαυρο ηταν είχε παγκαζιερα μαύρη.