Magic WormHole
-
-
Θα την προσπεράσω την πρόκληση, γιατί θα το κάνουμε Αμέρικαν μπαρ εδώ μέσα, Τανάσι....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τι σκουλήκια είμαστε. Εντάξει πιάσαμε τις 2000 σελίδες και τι έγινε ...................... στείλαμε και μερικούς για "μπάνια" και η λογοκρισία πέφτει σύννεφο.
Ήρθε η ώρα για το μαγκαζίνο τουλάχιστον σε αυτό δεν έχει ή μάλλον δεν ενόχλησε ακόμη.
Το μεγαλύτερο κύμα που καβάλησε ποτέ surfer, σύμφωνα με το βιβλίο Guinness
Ο ξυπόλητος θρύλος των Ολυμπιακών Αγώνων (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Γάτες κάνουν πεζοπορία, κανό και κάμπινγκ!
Τέσσερα λευκά λιονταράκια γεννήθηκαν στον ζωολογικό κήπο του Μπόρισεφ - Κόσμος - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline
Και το γλυκό της εβδομάδας:
Γιαουρτοζελέ με φρουτοσαλάτα | www.olivemagazine.gr -
Χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία να κάνω έναν απολογισμό περί μπάνιων. Δεν είναι καλό παιδιά να εξαντλούμε την αυστηρότητα μας για κάτι όχι και τραγικό. Τέλος πάντων ακόμα έχω τις απορίες μου αλλά δεν χρειάζεται να μου πείτε κιόλας. Ευχαριστώ. Και για όσους ρωτάτε ναι αναγνωρίζω το λάθος μου!
-
η πολλή παρέα με την takisfragοκοτα, βλάπτει σοβαρά την υγεία!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Απολογισμό κάνετε;
-
Ναι κάνουμε απολογισμό πεπραγμένων εντός του φόρουμ.
-
Ωραία, ώρα για μπύρες δλδ.
-
Να πως είναι ο απολογισμός της τρύπας
-
Για να δω πόσο ελεεινά και άθλια σκουλήκια είμαστε. Δώστε μια απάντηση βοήθεια στο ερώτημα της κοπέλας: «O σύντροφός μου eκσπeρμάτwσε στον πρwκτό μου και από τότε δε σταμάτησα να πηγαίνω στην τουαλέτα» | Freddo News
Σχόλια
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Φάτε ένα κουταλάκι ωμό ελληνικό καφέ πάνω στον οποίο έχετε στάξει 2-3 σταγόνες φρέσκο λεμόνι. Tα αλκαλοειδή συστατικά του καφέ, σε συνδυασμό με τις αντιδιαρροϊκές ιδιότητες του λεμονιού, θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα.
Αλλιώς πλαφ και καμιά ζέστη κοα κόλα χωρίς ανθρακικό.
Βρε στα καλά καθούμενα τι την βρήκε :p
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Μα είναι απόλυτα φυσιολογικό και αυτό θα συνεχιστεί για εννέα ημέρες , εξ' ου και η φράση του κ@λου τα εννιάμερα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0