Magic WormHole
-
-
-
-
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Καλησπέρα σας κύριοι & κυρίες. Να βάλουμε κάποια πράγματα σε τάξη τώρα: Α) το όνομα του νήματος μπορεί να το αλλάξει μόνο ο νονός του ( @osalonikios ), B) τελικά το σαραβαλάκι του Σουλτάνου πόσες κάμερες έχει? Γ) καλή μου και ευγενική @dimitra1417 προτείνεις ένα όνομα " "η ώρα του παιδιού" νομίζω σας ταιριάζει! " Γιατί εξαιρείς τον εαυτό σου? αφού και εσύ συνησφέρεις εδώ διακριτικά.
Και τώρα το μαγκαζίνο:
Εκκλησία τοποθέτησε POS για τα κεριά
Ξόδεψε 100 εκατ. δολάρια για τις διακοπές του - Newpost.gr
Τα μεσογειακά θέρετρα της καλοκαιρινής ακολασίας - Special Edition - ΓΥΝΑΙΚΕΣ | oneman.gr
Η πισίνα που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (video) | E-Radio.gr Viral
Τι θα συμβεί αν αποθηκεύσεις τη μαριχουάνα για 5 χρόνια! | Aggouria.net
Η μεγαλύτερη ηφαιστειακή περιοχή της γης στην Ανταρκτική |ANEXIGITO.EU / ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ -
-
καλησπέρα παιδιά
-
Η περίληψη της ημέρας, γιατί την έχασα:
hdr high level πριξελ
High Level HDR+ Photography by Πριξέλ.
Σύστημα πρίξλHDR+++ turbo.
SultanOS για επεξεργασία φωτογραφιών
Πριξελ malware
Εορταστικές HDR+++++ SultanIOS/EIS φωτογραφίες από τον Αρχισκληκσουλάνο Πριξέλ..
Προσοχή κυκλοφορεί το ΣουλτάνIOS.
Μi 5 Sούλταν Edition
Αν και μέχρι οι πράκτορες μου να ανακαλύψουν την αλήθεια νόμιζα ότι ήταν S για Souvlaki.
To s παιδιά είναι απο το σκουλήκι.
Ας το ονομάσουμε Mi5ss τότε.
SούλτανSκώληξ δηλαδή;
Ο Σουλτάνος με τις διασυνδέσεις του έπεισε τη Xiaomi να του φτιάξει ειδική παραγγελία 5s με τριπλή κάμερα. Ένα κλασσικό φακό, ένα για μονόχρωμες και ένα widelens. Και φυσικά όλα με HDR+++++, OIS και EIS. Που να τα δουν η Apple, η Google και οι υπόλοιποι αυτά.
Α, το μπρελόκ πίτα με γύρο ξέχασα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχω τη τιμητική μου στη περίληψη από ότι βλέπω.
-
Έλιωσα φίλε...υποκλίνομαι!!
Έπεσα τυχαία σ αυτό το θέμα ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ" κ μου ρθε στο μυαλό ο γατοπίγκος...για τι ακριβώς είπαμε ότι πήγε για μπάνιο, για έναν οδηγό για το τελωνείο??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώωωωωωωωωωωω πολύ Γιώργο-Γιώργο-Ζήση-Ειρήνη-Γιώργο-πάλι Γιώργο(πολλοι μαζευτήκαμε)-Μάρκο-Μανώλη συντοπίτη!!
Συγνώμη αν ξέχασα κάποιονείναι λόγω ηλικίας...
Νάστε καλά.
ΡεμάλιαΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0