Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ότι και να πάρει θα μας πριξελ οπότε.....
-
Αφού σας λείπει τόσο, τωρα κ "Prixel ...on the go" yeahhhhhhh
:
q567d2MwkwKBcbZR7
1) & 2) με θέα Turkey
3) & 4) αλυκή Τιγκακίου χωρίς κανονικά φλαμίνγκο, που αυτά θα ρθουν το φθινόπωρο...τώρα τα βρίσκετε (φουσκωτά) σ όλες τις παραλίες, σ όλες τις πισίνες κ σ ένα σωρό memes που κυκλοφορούν σωρηδόν!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Γλυκούλι...........αλλά δείχνει αδυναμία.......θέλω να είμαι δυναμικός γατούλης!
-
Αυτή Δημητρα, θα ναι η version που θα χρησιμοποιεί 9 μήνες στα Ελληνικά στρατά!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Η γλυκούλα................ωραίο γατάκι. Έχει ένας φίλος έναν φοβιτσιάρη γάτο με Σιαμαίες ρίζες.........ο οποίος ζητάει να μπει στο σπίτι και αφου μπει γρατσουνάει τα πάντα........και εκτός αυτού όταν πάς να τον χαιδέψεις σου κάνει και από μια γρατσουνιά!
-
Εχει μια από τις φίλες μου 2.. Το ένα το έχει χρόνια από όταν εμενε με τους δικούς της και είναι τύπου Garfield σε ρατσα-φατσα. Είναι χοντρο,δν θέλει χάδια και δν κουνιέται κ πολύ μόνο τρωει!
Τώρα που μένει μόνη της έχει ένα μικρό, που βρήκε στο δρόμο χτυπημενο, και είναι πολύ χαδιαρικο και παιχνιδιάρικο! -
Κινάω για το καφενείο...την τσόντα σήμερα, δεν την χάνω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Βρηκα φωτό αλλά δεν φαίνεται καλά γ ν το δεις! Δν είναι πολύ όμορφο αλλά αν το δεις να παίζει με τα πάντα θα σ αρέσει! Εγώ όταν πάω βάζω να εκτυπώνονται πράγματα και τρελαίνεται με τον εκτυπωτή!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Κινάω για το καφενείο...την τσόντα σήμερα, δεν την χάνω!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0