δεν μπαινει παιδια...!! με τπτ...θα το ζαβουρτιξω
Magic WormHole
-
-
Tα χετε σκ@τώσει εντελώς...μπήκε για βοήθεια το παλικάρι κ τον αποτελιώσατε...τι ελεεινοί κ τρισάθλιοι που στε, δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τα σοβαρά από τα αστεία...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μην τον απογοητεύεις ο gkalen και ο geoanto555 δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγάλουν άκρη.
-
-
@ALXIOA
Δε γίνονται αυτά , για δοκίμασε με αυτό το twrp .. TWRP_markw.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δωσε βρε το boot.img απο την ρομ που έχεις να δουμε τι παιζει..
Δύσκολο να έχει αλλάξει κάτι βέβαια...
Θέλω επίσης να μου ανεβάσεις και το twrp που χρησιμοποιείς γιατί κάτι δεν πάει καλά..
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Λοιπον... ανοιξε το ζιπ της ρομ και συρε εξω το boot.img
Ανεβασε το καπου και δωστο μου.
-
Ο/H ALXIOA έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δωσε βρε το boot.img απο την ρομ που έχεις να δουμε τι παιζει..
Δύσκολο να έχει αλλάξει κάτι βέβαια...
Θέλω επίσης να μου ανεβάσεις και το twrp που χρησιμοποιείς γιατί κάτι δεν πάει καλά..
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
O φίλος @ALXIOA έχει το εξής πρόβλημα σε Prada ,έχει ξεκλειδώσει το κινητό του , μπαίνει fastboot mode , φλασάρει το TWRP 3.1.χ.χ του Γιώργου αλλά δεν μπαίνει σε recovery αλλά κάνει επανεκκίνηση το κινητό, καλά το κατάλαβα Γιάννη;
@ALXIOA
Δοκίμασε με αυτό το twrp .. TWRP_markw.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Edit
Official stable φόραγε , πρέπει να κάνει pull το boot.img για να το δώσει .. αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό .. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0