Σαν σωστός ινσπέκτορας ορθώς πράττεις! χαχαχαχ!
Magic WormHole
-
-
-
Αλάνια εγώ την αλήθεια λέω και δεν χαϊδεύω αυτιά, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
-
Και για αυτό σε εκτιμάμε όσο και αν μας ενοχλεί ορισμένες φορές. Σαν την μάνα μου κάνεις. Έτσι τα λέει και αυτή!
-
Η αλήθεια πάντα ενοχλεί να ξέρεις, να την λες με όποιο κόστος έχει αυτό, και να είσαι έτοιμος για ρίξεις, αν και δεν σε ξέρω προσωπικά γιατί εδώ μέσα οι φίλοι είναι σαν το Facebook που είναι εικονικοί, αλλά σου αναγνωρίζω ότι εκτός από μερικές φορές να μην πω αρκετές τα τούβλα τα πετάς απανωτά,αλλά σου αναγνωρίζω ότι είσαι άτομο που λες αλήθειες. Αν και μοιάζει σαν ερωτική εξομολόγηση αυτό
μην σκεφτείς καθόλου ότι δεν θα σου τα χώσω αν δω ότι έχεις ξεφύγει
-
Μα τελευταία δεν πετάω τούβλα. Προσέχω λιγάκι! Πάντως σ'ευχαριστώ για την επισήμανση!
-
Ηλικία γιατί είσαι 5 - 7 - 10 χρόνων όχι, μόνο σε αυτές της ηλικίες έχει το ακαταλόγιστο, εσύ ενήλικας είσαι άρα υπολογος όχι ότι μας συμφέρει, αντε καλή σου μέρα το μάθημα τέλος για σήμερα.
-
ΟΚ. Χιουμοράκι. Πάντως ειλικρινά εκτιμώ και εσένα και τα σχόλια σου να το ξέρεις.
-
-
Πω πω γλύκες... με συγκινήσατε μεσημεριάτικα βρέ παιδιά..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Έτσι μου είπε και η Στρατηγός με την παντόφλα στο σπίτι που είδε τι έγραφα, όπως τα γράφεις μου λέει θα τα φτιάξετε στο τέλος
-
Σιγά βρε...........προσοχή στις παντοφλιές!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0