Έβαλα λοιπόν στο doogee x5 και android 7.1.1 beta 3 ενός Ρώσσου από το needrom και μαντέψτε λειτουργούν όλα καλά ακόμα και η κάμερα. Έχασε λίγο σε ποιότητα αλλά δεν με νοιάζει. Πετάει το κινητό.
Magic WormHole
-
-
-
-
-
-
Βιάζεσαι πολύ, έχω βάλει αντιστροφή μέτρηση καμάρι μου, όταν το τερματίσει θα το μάθεις.
-
Πόσες και σήμερα?
-
-
Και ναι ήρθε η ώρα να σας ενημερώσω.............το πακέτο του αρισκώληκα (όχι από την Περσία αλλά από την Κίνα ) έφτασε στα χέρια του μετά από την περιπέτεια του στο τελωνείο για μια ακόμη φορά ξεγλύστρισε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, με αγορά αγαθού 100 ευρώ έδωσε μόνο 27 ευρώ 12 φπα και 15 εκτελωνιστής άρα το κοστολόγησαν μόνο για 50 ευρώ στο ήμισυ της αξίας του . Άξιος Μητσάρα !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χαχαχαχαχ το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται!
-
....σε άλλους ήρθε να πληρώσουν τελωνείο 21.00 για προϊόν αξίας 20.30, ε Μάκη???
Θα πληρώσουν, αραγες?
Χλαπατσονεοσυλλεκτογατοπίγκο--> προφλασαρισματιαίο συμφωνητικό, ξέχασες?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άσε Μήτσο ξέφυγαν τελείως δηλαδή θα μου βγει παραπάνω το τελωνείο με το ΦΠΑ από το ίδιο το προϊόν; Χαχαχα last year θα τα ξαναπαραγγείλω μεμονωμένα διότι είναι και το γ@μώτο. Και ας χάσω τα πρώτα 20,30€.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0