Τι είναι το λελέ δεν ξέρω τι είναι ? Πρέπει να μάθεις να περιμένεις είπαμε η υπομονή είναι αρετή, (μεταφορική έννοια είπαμε το κορίτσι για σένα η το κάστρο για μένα δεν πέφτει αμέσως με την πρώτη κανονιά
) θα ενημερωθείτε πρέπει να υπάρχει το ανάλογο σασπένς και η αγωνία
Magic WormHole
-
-
Ότι και καλά να πιστέψω ότι δεν ξέρεις το λελέ..........μάλιστα!
Θα περιμένω! -
Μπεσα σου μιλάω δεν το ξέρω.
-
Καλώς. Το πιστεύω. Λελέ και τρελελέ: Φρ. Απολύομαι και τρελαίνομαι! Συνηθίζεται από οπλίτες στους τελευταίους μήνες 5 μήνες θητείας.
-
Πάρε πάρε πάρε ότι πάρεις 21€ τζάμπα όλα το αφεντικό τρελάθηκε ,πάρε κόσμε πάρε πάρε, μην με ξυπνάτε ομορφάντρες μου....

-
Εσύ ακόμα δεν πήγες βρε ακόμα
-
-
-
Καλημερα, καλά να σαι, να σαι καλά καλημέρα!Ο/H derveni έγραψε:
Εσύ ακόμα δεν πήγες βρε ακόμα
Σου χει μείνει μόνιμο βλέπω, βλέπω να σου μένει μόνιμα!
Δες να το κοιτάξεις, κοίταξε να το δεις!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ε δώσε μας ένα στοιχείο ρε συ Χρήστο κάτι να έχουμε στο μυαλό μας ώστε να κάνουμε υποθέσεις τουλάχιστον !!!!Ο/H derveni έγραψε:
Η υπομονή είναι αρετή @demakhs & @spideman3 την άλλη εβδομάδα θα γίνουν ανακοινώσεις, και για να μην ξεχνιόμαστε 4 ακόμα έμειναν.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κύριοι είναι γεγονός ο ArxiΣκούληκας έκανε χρήση της λέξεις 'ΚΑΛΗΜΕΡΑ" περί την 09.50 την 05-09-2017 να γραφεί στα πρακτικά της σκουληκότρυπας.
-
στα πλαίσια του αστεϊσμού, δεν μετράει...αμέσως ρουφιανάκι!!
(σου διέφυγε να αναφέρεις ότι αυτό το σκληκοϊστορικό γεγονός, έλαβε χώρα στο τρεις χιλιάδες πεντακοσιοστό πεντηκοστό έβδομο μήνυμα στην τρούπα)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0