Τα ηλεκτρικα ποδήλατα τα έχει;

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΆσε Μήτσο, ούτε ασπιρίνη δεν πρόλαβα να παρω..Ο/H demakhs έγραψε:
μικρο-ιωσούλα Αλεξ εεε??
Ρώτησα και μου είπανε πως δεν κάνουν ακόμα ταχυδρομικές παραγγελίες αλλά θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Προφανώς μέσω της ιστοσελίδας... Αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις και εσύ..Ο/H osalonikios έγραψε:
Very very nice.
Θα βρω το τηλε΄φωνο να τουςρωτήσω αν μπορουν να στειλουν ένα σε πακέτο Σαλόνικα city γιατι 250€ πηγαινε έλα δε δινω με το αυτοκινητό.
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ρώτησα και μου είπανε πως δεν κάνουν ακόμα ταχυδρομικές παραγγελίες αλλά θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Προφανώς μέσω της ιστοσελίδας... Αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις και εσύ..Ο/H osalonikios έγραψε:
Very very nice.
Θα βρω το τηλε΄φωνο να τουςρωτήσω αν μπορουν να στειλουν ένα σε πακέτο Σαλόνικα city γιατι 250€ πηγαινε έλα δε δινω με το αυτοκινητό.
Δε νομίζω να πουν όχι σε 600-700€ ...Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ρώτησα και μου είπανε πως δεν κάνουν ακόμα ταχυδρομικές παραγγελίες αλλά θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Προφανώς μέσω της ιστοσελίδας... Αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις και εσύ..