Να μην τα έλεγα για τον Verstapen ; Δεν χρειάστηκαν ούτε καν πενήντα μέτρα για να τα κάνει όλα σαν τα μούτρα του.
Magic WormHole
-
-
-
Τώρα ένας Γερμανός και ένας Φινλανδός κυνηγάνε έναν Ολλανδό να του κόψουν τα..
-
.... σύριζα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Να μην τα έλεγα για τον Verstapen ; Δεν χρειάστηκαν ούτε καν πενήντα μέτρα για να τα κάνει όλα σαν τα μούτρα του.
Κατ' εμέ η ευθύνη είναι του Κίμι, παρ' όλο που έκανε φανταστική εκκίνηση!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Και οι δύο είχαν άσχημη εκκίνηση ενό ο Kimi είχε καλή και ήρθε δίπλα τους , ο Vettel θέλησε να κλείσει την γραμμή του λίγο για να μπεί πρώτος στην στροφή , εκεί δεν περίμεναν οι δύο τον Kimi και εδώ είναι το σημαντικό ,έπρεπε να κατέβει ο Verstapen από το γκάζι και να αφήσει τις δύο Ferrari να φύγουν , μήπως τα βλέπω υποκειμενικά;
-
Τι να πω για τα σημερινά καμώματα τις τρούπας ξεκίνησε με τις καλημέρες, έσκασε μούρη ένα καινούργιο κατοικίδιο - μέλος να καλύψει το κενό του νεοσύλλεκτου γάτο πίγκου @zt654 , από εχθές @demakhs & @Thracia προσπαθούν να βρεθούν δήθεν - κοινώς να ΄χαμε να λέγαμε και κάποιοι με αφορμή κάτι μπαμ και μπουμ είναι στα όπλα για το θερμό επεισόδιο Ελλάδος - Τουρκίας.
Εγώ όμως συνεχίζω ακάθεκτος στην κοσμάρα μου.
Οι... τεμπέλικες συνήθειες που τελικά είναι καλές (pics) | E-Radio.gr Ευ Ζην
Luxurious πολυτέλεια «6 αισθήσεων» στις Σεϋχέλλες - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Η CIA πίσω από 1.800 ταινίες του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων και οι «300» του Λεωνίδα | Greek National Pride
10 Άτομα που κάνουν την δουλειά τους να μοιάζει παιχνιδάκι!
Με ποιους 10 τρόπους δίδασκαν οι Αρχαίοι Έλληνες; | Pronews
ΚΑΦΕΝΕΙΟ...: 150 χρόνια από την έκδοση του Βιβλίου που άλλαξε τον κόσμο
Πως η ιερότερη λέξη των αρχαίων έγινε συνώνυμο του κακούΓια την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式 olympia.gr -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Και οι δύο είχαν άσχημη εκκίνηση ενό ο Kimi είχε καλή και ήρθε δίπλα τους , ο Vettel θέλησε να κλείσει την γραμμή του λίγο για να μπεί πρώτος στην στροφή , εκεί δεν περίμεναν οι δύο τον Kimi και εδώ είναι το σημαντικό ,έπρεπε να κατέβει ο Verstapen από το γκάζι και να αφήσει τις δύο Ferrari να φύγουν , μήπως τα βλέπω υποκειμενικά;
Παρ' όλο που ο Φέτελ έκανε αριστερά για να κλείσει τον Verstapen , αυτός δεν άλλαξε καθόλου την πορεία του (προς τ' αριστερά από όπου ερχόταν φουριόζος ο Κίμι). Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να τον κατηγορούμε που δεν άφησε το γκάζι. Το γκάζι θα έπρεπε να το αφήσει λίγο ο Κίμι.
Display Spoiler Με την Φερράρι είμαι κι εγώ έτσι;;;Αλλά τα του Καίσαρος τω Καίσαρι
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
τα καλυτερα παιδια τα βρισκεις στα λαδαδικα του φορουμ....
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Τρεις λαλουν και οι υπόλοιποι σκουληκιαζουν είμαστε εδώ οπότε καλά ήρθες
-
Πρόσεχε Μάρκο το νέο μέλος της τρύπας δεν αστειεύεται, δες avatar.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0