Magic WormHole
-
-
εγω ειμαι απο τα βουνα, εσενα σε κοβω καμπισια... :p
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Σωστά, λίγο πιο νότια όμως, δίπλα στα νερά του Σπερχειού
-
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πολύ καλησπέρα σας.
Τακηηηηηη και εγώ μέσα
=============== Σεπ 21st 2017, 2:03pm ===============
Και για πείτε,αξίζει miui 9 σε kenzo?
Ναι ... Έχω μείνει τόσο πίσω!!You may think you can fly - but you better not try -
άμα δεν έκανες την μαϊμούνα για να μ' αποφύγεις, θα σου λεγα εγώ...πετάει λέμε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γιατί ονομάζεται ο σεισμός «Εγκέλαδος»; (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Εντυπωσιακές συμμετοχές στο National Geographic για τον καλύτερο φωτογράφο της φύσης! | Perierga.gr
Τα «10 καλύτερα εστιατόρια παραδοσιακής κουζίνας» σε όλη την Ελλάδα - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα -Οταν ο Στάλιν άφησε 4 εκατ. ανθρώπους να πεθάνουν από την πείνα | iefimerida.gr
Τσάμηδες, Κατοχή και προπαγάνδα: όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Octopolis: Η… πόλη των χταποδιών! | Perierga.gr
Ιστορική ανακάλυψη!Βρέθηκε ο χαμένος ναός της Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο της ΕύβοιαςΓια την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式 olympia.gr
Ο ασύγκριτα όμορφος ελληνικός καταρράκτης
Οι βοσκοί της Γαλλίας του 19ου αι. περπατούσαν με ξυλοπόδαρα! | Perierga.gr
Στο αριστουργηματικό ξενοδοχείο του Francis Ford Coppola - Tam Tam
Οι κακοντυμένες των βραβείων Emmy -Εμφανίσεις ηθοποιών αποθέωση του κιτς [εικόνες] | iefimerida.gr -
Μπαίνω λοιπόν σήμερα πρωί - πρωί στην τρούπα (07:10 περίπου) νομίζοντας ότι θα πω την πρώτη Καλημέρα της ημέρας και τι βλέπω, ο @MarkosVL είπε καλημέρα πριν πέντε ώρες.
Καλά εσείς δεν κοιμάστε;
Τες πα.
Καλησπέρα. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0