Εδω και ώρες σήμερα αλλά για διάβασε το από πάνω σου post. Την στρουμφίσαμε θα μας τα κάνει prixel prixel ο arxiprixel.
Magic WormHole
-
-
Έχει το Prixelδικαίωμα πλέον....
-
Όσοι είναι από Θεσσαλία εδώ 2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας με κινητά δώρα, και πολλά άλλα.
-
Ναι για αυτό πριν κάτι μέρες ρωτούσε τι είναι το hdr... χεχε
-
Σωστα τα λες και αφου του ανοιξαν τα ματια και του πεταχτηκαν εξω απο το φως που ειδε τωρα μας κανει τον αρχηPRiXEL .
Χρηστός Πολίτης.
-
@linuxilakis @zanos
Τώρα που έμαθε ο πριξελαρχης και το HDR+ ας μας κάνει και και ένα εκπαιδευτικό βίντεο - εισαγωγή στον manual χειρισμό της Σούπερ-πριξελ κάμερας.
Για να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι τίποτα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γιαγκούλας, ο λήσταρχος φόβος και τρόμος: Είχε σφάξει 54 άτομα με το μαχαίρι του -Στο τέλος τού πήραν το κεφάλι [εικόνες] | iefimerida.gr
TOP 10 ΖΩΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ -ATHENS PHOTO NEWS
Σπάνιες φωτογραφίες από μία Αθήνα που δεν υπάρχει πια.
ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του “Κάνω Eρωτα” και του “Κάνω ΣEΞ”
Είμαι χήρα μητέρα τριών παιδιών και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου – διαφορετικό
Η Λάρισα έγινε η πρώτη ελληνική πόλη που έλαβε το βραβείο της UNESCO για τις «Πόλεις που Μαθαίνουν»
Σπάνιο φαινόμενο – Άνθισε η πιο ξερή έρημος του κόσμου έπειτα από απρόσμενη βροχή. -
Ωπα, τι βλέπω. Τροχιοδεικτικο από Αμερική πήρε ξωφαλτσα 2 μηνύματα. Που να πέσει και κανονική μπόμπα δηλαδή, τι έχει να γίνει εδώ μέσα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Η γνωστή μουγκαμάρα/μούδιασμα/ανησυχία/αναστάτωση, μετά την εμφάνιση των μεγάλων δυνάμεων!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Περιμένουμε το χτύπημα του Εγκέλαδου ή το Big BAN-g
Χρηστός Πολίτης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0