Υπάρχει κ το ότι να ναι... Ωραίο τοπικ
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Αφού τον χαλάει εδώ μέσα, γιατί συνεχίζει κ τριγυρνάει??
Γιατί να φύγουν οι πολλοί, δεν είναι λογικό ...
Πάω για fr κ πέρασμα της τελευταίας...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο η τρύπα είναι παντού... σιγά μη κλάψω... Ας βάλουν λουκέτο ας ρίξουν κ δύο τρία μπάνια ...το ηξεις αφίξεις όμως μόνο αυτά τα αποτελέσματα φέρνει
-
Ένα θα σας πω.
Φαντάζομαι τον ινσπεκτορα με τα μπλε να με σταματήσει για τροχαία παράβαση.
Μέχρι και τον φόνο του JFK θα μου φορτώσει.
Χαχαχαχαχαχα.
Θα φύγω με κανα 1.000.000€ σε κλήσεις.
Even dead i will fight. -
Καλό μεσημέρι κύριοι και κυρίες.
8 παράξενα πράγματα που δεν ξέρατε για τον Σίγκμουντ Φρόιντ (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Ξέχνα τον καφέ -Με αυτό θα αντέξεις στη δουλειά μετά από ξενύχτι | iefimerida.gr
Ενα Sugar Baby εξομολογείται: «Ενας καλός μήνας μου δίνει έως και 25.000 ευρώ» | BOVARY
Nomads: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας δείχνει το Παλαουάν | LIFESTYLE | thepressroom.gr
Μωρό απολαμβάνει το πρώτο του κούρεμα και σκορπά γέλια!
Η πραγματική σημασία του ονόματος του Manchester είναι «ακατάλληλη» για ανηλίκους
HomeFood.gr - ÓõíôáãÝò - Âåñßêïêï êáúóß ãëõêü ôïõ êïõôáëéïý -
Καλησπέρα σε ΟΛΑ τα αιμοχαρή σκουλήκια. Τα ΜΗ σκουλήκια τι ακριβώς ζητάν και μπαίνουν εδώ μέσα;
Περιττό να πώ ότι σήμερα διάβασα πολλά και για ακόμη μια φορά το μόνο που έγινε ήταν να επιβεβαιώσω ότι έκανα την καλύτερη δουλειά που κατατάχθηκα στο τόπικ των σκουληκιών και έγινα φίλος με τα άτομα που συνυπάρχουν μαζί μου σε τούτη εδώ την τρύπα.
ΥΣ. Σορρρρρ ξέχασα παίδες. Αν γνωρίζετε κάποιον κάποιαν που θα χρειαστεί ξυδάκι, έχω ενα καλό μιας και τρύγησα και πιθανόν θα έχω φρέσκο σε λίγο καιρό
-
Μήτσο τι έπαθε το εμβληματικό ΑρχιPrixel Prixel HDR Plus? Στο γλωσσώ φάγαμε? Όλα καλά έτσι? Δεν πιστεύω να είχες καμιά μυστική βοήθεια?
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τελικά το ΜIUI 9 ως σας φαίνεται εσείς που το ''φοράτε''; Αξίζει να το περάσω στο νίκελ (όταν βγει) ή θα με βρίζει ο αδερφός μου για τo fr;
-
Φυσάει!!! Φςςςςςςςςςς....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
παρακολουθούνε στενά τις κινήσεις μου...
Να μην αναφέρω δε ότι ανακατεύονται εκεί που δεν τα σπέρνουν, κοινώς ζιζάνια δηλ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0