Σωστος ο makis έτσι είναι το δοκίμασα κ εγω. Γενικά πιστεύω πως με το forum δυσκολεύονται αρκετά οι browsers των κινητων. Κολλήματα κ διάφορα άλλα θέματα
Magic WormHole
-
-
Ο Μάρκος που είναι, εξαφανισμένος από προσώπου γη?
-
Καλημέρα λαέ της γλίτσας
-
-
Καλημερα
Χρηστός Πολίτης.
-
-
-
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Στείλε το από Tapatalk μην παιδεύεσαι.
Βρε χαϊβανια, έχω ξανανεβασει αρχεία μια ..δύο φορές, ξέρω πως γίνεται...μα πόσο χαϊβάνια είστε...
Την κάμερα κατάφερα κ την έκανα κ εμφανίστηκε γιατί πήγα κ την ενεργοποίησα από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές, όμως φωτογραφίες-συλλογή κ οτιδήποτε σχετικό με φωτογραφία δεν εμφανίζεται για να επιλέξω να ανεβάζω τέτοιου είδους αρχεία...
Δε μου το μάτιασαν, μου το καταράστηκαν, ανεβάζει οτιδήποτε άλλο εκτός από πριξελ φωτό!!!!
Βρε αραχνια μΠάΟκ, πως ν ανεβάσω screenshot, αυτό είναι το πρόβλημά μου λεμεεεεε...
@makis1024 χειροτερεύεις κ πας!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Στείλε το από Tapatalk μην παιδεύεσαι.
Βρε χαϊβανια, έχω ξανανεβασει αρχεία μια ..δύο φορές, ξέρω πως γίνεται...μα πόσο χαϊβάνια είστε...
Την κάμερα κατάφερα κ την έκανα κ εμφανίστηκε γιατί πήγα κ την ενεργοποίησα από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές, όμως φωτογραφίες-συλλογή κ οτιδήποτε σχετικό με φωτογραφία δεν εμφανίζεται για να επιλέξω να ανεβάζω τέτοιου είδους αρχεία...
Δε μου το μάτιασαν, μου το καταράστηκαν, ανεβάζει οτιδήποτε άλλο εκτός από πριξελ φωτό!!!!
Βρε αραχνια μΠάΟκ, πως ν ανεβάσω screenshot, αυτό είναι το πρόβλημά μου λεμεεεεε...
@makis1024 χειροτερεύεις κ πας!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0