Ρωτάει κ στο καπάκι έχει δέκα απαντήσεις...Στα όπα όπα τον έχουμε...Ας προσέχαμε ....
Magic WormHole
-
-
Έναν Αρχιπριξέλ έχουμε, εννοείται πρέπει να το προσέχουμε

-
Εσείς να προσέξετε τι θα ακούσετε, Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοαποκαλείται - αυτοδιορίστικε Αρχισκούληκας.
-
Μπραβο Ειρήνη, βγάλτου τα γυαλιά του πεταχτούλη χορευταρά!!
Στην αρχή, ήταν σχετικά μικρά αρχεία, αλλά μετά είχε πολλές ταινίες/μεγάλα αρχεία, οπότε συνολικά τελείωσε γρήγορα σε σχέση με την αρχή που πήγαινε αργά...
Πςςςςςςςςς...τι έγραψα ο πστς!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Φίλε αν σου έχω κάνει dislike συγγνώμη δεν το κάνω επίτηδες.αλλα λόγο ότι γράφω από το κινητό κατά λάθος θα γίνετε όχι μόνο σε εσένα αλλά και σε όσους έχει γίνει από λάθος. Αν δεν το έχω διορθωση πες μου να που είναι να το διορθώσω.Ο/H linuxilakis έγραψε:
@zanos βλέπεις ε? Μόνο like σου κανω
Χρηστός Πολίτης.
-
Χαρίζω ελαφρώς μεταχειρισμένα Dislike, πληροφορίες εντός.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ουτε banιο ούτε τίποτα τελικά, σκέτη απογοήτευση!!
Σε λίγο θα αρχίσουνε κ τα μάτσα μούτσα...
Τσαμπουκας από τα LIDL (για άλλη μια φορά)..
(Για παραδίπλα λέω, μη μπερδευτείτε, εδώ δεν είστε ικανοί...
) Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εξάγουμε πολιτισμό αγαπητέ Μήτσο, όχι αστεία..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μάλλον σε έχουν βρει μποσικο γι'αυτό και σε banιαρουν
Χρηστός Πολίτης.
-
Aνίκανοι ηγέτες ανίκανος λαός, Αρχισκούληκα...Ο/H demakhs έγραψε:
Για παραδίπλα λέω, μη μπερδευτείτε, εδώ δεν είστε ικανοί..
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Who talks? ο αρχισκούληκας που πήγε κατά λάθος για μπάνια και είχαμε επέμβαση USA, England και λοιπόν συμμαχικών δυνάμεων για να έχουμε άρση.
Μόνο ο καημενούλης ο soldier Γάτο-Πίγκου σήκωσε ανάστημα απέναντι στης ανωτέρας δυνάμεις και πήγε αδιάβαστος. Οπότε το συμπέρασμα είναι ένα: το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. -
Ρε τι παθαμε με αυτά!Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Χαρίζω ελαφρώς μεταχειρισμένα Dislike, πληροφορίες εντός.
Καθόμουνα βραδιάτικα και τα μάζευα
Να είναι καλα η @fog με το tip και τα βρήκα!
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0