Η πιο χρήσιμη λειτουργία που έχουν για εμάς,είναι η υπενθύμιση για να σηκωθούμε από την καρέκλα του υπολογιστή!Ο/H demakhs έγραψε:
Την πίεση την μετράει τούτο το εργαλείο??

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ πιο χρήσιμη λειτουργία που έχουν για εμάς,είναι η υπενθύμιση για να σηκωθούμε από την καρέκλα του υπολογιστή!Ο/H demakhs έγραψε:
Την πίεση την μετράει τούτο το εργαλείο??
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES ().
Εγώ στα έγραψα εχτές, αν θέλεις ρίξε μια ματιά, δεν θα τα ξαναγράψω. Α, ξέχασε και το multitasking με τους Atom. Κατά τα άλλα, για ελαφριά χρήση, χτύπα το. Μην έχεις πολλές απαιτήσεις όμως.Ο/H demakhs έγραψε:
Ο υπολογιστής έχει κατασχεθεί πλέον...
Για αυτό ζαχαρωνω από χτες αυτό το εργαλείο Chuwi Hi10 Plus 64GB Intel Cherry Trail X5 Z8350 Quad Core 10.8 Inch Dual OS Tablet With Keyboard Sale - Banggood Mobile που κοστίζει, με κουπόνι, μόλις 135 ευρώ ( κ με keyboard κ με priority line μέσα)!
Δεν τα χω καταφέρει ακόμα να πατήσω το κουμπί!!!
Εγώ είχα βρει σε προσφορά όταν είχα πάει Μπέρμιγχαμ το Asus T100HA 4/64 με τον Ζ8500. Στις 168 λίρες, μόνο δεν είχε το χρώμα που ήθελα. Προφανώς ξεστοκαρανε το... χρώμα που δεν αγοράζει κανένας. Το καφέ. Το χτύπησα όμως!Ο/H NasDriver έγραψε:
έχω πάρει σε συνάδελφο το chuwi hi 10 pro 4/64 10.1" μαζί με πληκτρολόγιο στα 140 ευρώ....τουμπανάκι...τώρα θέλουν άλλοι 3 συνάδελφοι το ίδιο αλλά περιμένουμε καλή προσφορά
υποκατάστατο του pc στο σπίτι θα είναι...σταθερό laptop/tabletΟ/H geobas έγραψε:
Υπ' όψιν βέβαια , ότι δεν μεταφέρεται εύκολα . Θα κυκλοφορείς με τσαντάκι ??![]()
Ρίξε μια ματιά στα 8άρια . Ευδιάκριτο και το βάζεις και στη τσέπη .
αυτό που γράφεις, είναι καλύτερο από αυτό που έβαλα με το, ατακτούλικο, affiliate link??Ο/H NasDriver έγραψε:
έχω πάρει σε συνάδελφο το chuwi hi 10 pro 4/64 10.1" μαζί με πληκτρολόγιο στα 140 ευρώ....τουμπανάκι...τώρα θέλουν άλλοι 3 συνάδελφοι το ίδιο αλλά περιμένουμε καλή προσφορά![]()
αυτό που μας προτείνει ο ... τρελογιατρός, στα 135 ευρώ τελική τιμή (και με πληκτρολόγιο και με priority direct μέσα), για ελαφριά χρήση μαμεί ή δε μαμεί?Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Δεν έχει μεγάλη σημασία ο κατασκευαστής Βασίλη, απλά η πλατφόρμα του ΑΤΟΜ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Μην περιμένετε να κάνει ότι κάνει ένα λαπτοπ. Για ελαφριά χρήση όμως είναι μανούλα και με καλή διάρκεια μπαταρίας αν έχουν από 6000mah και πάνω. Για να καταλάβεις, το creators update έκανε τριοτετραωρο να το περάσει, έχασα το μέτρημα στις ώρες. Στο desktop pc μου έκανε λιγότερο από 45 λεπτά, μαζί με το κατέβασμα.
ΥΓ. Μακριά από Teclast. Μπάζα.