Magic WormHole
-
-
Αν βγαινεις αργα δεν προλαβαινεις να κανεις ποσοτητα...καλυτερα 80-100 τονοι με μεση τιμη 0.3€ παρα 30-40 τονοι με 0.5€!
Θα μπορουσαμε λιγο ακομα ομως πρωτη φορα μας τελειωνει τοσο νωρις...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@giwrgosalim
Περιληπτικά τι έγινε, βασικά τίποτα το ιδιαίτερο.
Το Γάτο Πίγκου είναι φαντάρος, την Παρασκευή ορκίζεται. Κάτι ψηλό εντάσεις με κάποιον συμφουρίτη μας αλλά πλέον ο καθείς στα χωράφια του.
Ο Αρχισκούληκας μας ζαλίζει το κεφάλι με την κάμερα του κινητού του πόσο Pixel είναι ιδίως με την εγκατάσταση της google cameras. Πλέον αποκαλείται και ArxiPrixel++, επίσης του πήρανε την παρθενιά από πίσω, έκανε εξέταση - κολονοσκόπηση.
Ως τελευταίο νέο έχουμε ένα "μάλλον" νέο μέλος τον @johnny_red ή κόκκινος Γιάννης.
Περιμένουμε να τηρήσεις κάποιες υποσχέσεις σου. -
Αρχικα καλη θητεια στον γατουλη!
Εγω ειμαι διατεθειμενος να παρω τα ηνια! Ειδικα τωρα που ο ArxiPrixel εχασε αρκετο απο το γοητρο του εξαιτιας της εν λογω εξετασης
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εγω ειμαι διατεθειμενος να παρω τα ηνια! Ειδικα τωρα που ο ArxiPrixel εχασε αρκετο απο το γοητρο του εξαιτιας της εν λογω εξετασης
-
Αν και προσπάθησα να μην παίζω με τον πόνο του, επειδή βλέπω πως αυτοσαρκάζεται και καλά κάνει, πλέον θα τον αποκαλώ και τρύπιο.
Even dead i will fight. -
Βασικα αν το δουμε οπως το βλεπει ο @osalonikios τοτε σιγουρα ο @demakhs εχει το προβαδισμα στην αρχηγία/διοίκηση της "ΤΡΟΥΠΑΣ" λογω μεγαλυτερης πείρας!
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Για.μενα πήγαινε το γκαντεμης? Να σου δώσει σπόρο ο @sso για όψιμη ποικιλία να βγαίνεις αργά στις αγορές να πιάνεις τιμή...Αιώνες τρουπας έχεις χάσει
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Αν βγαινεις αργα δεν προλαβαινεις να κανεις ποσοτητα...καλυτερα 80-100 τονοι με μεση τιμη 0.3€ παρα 30-40 τονοι με 0.5€!
Θα μπορουσαμε λιγο ακομα ομως πρωτη φορα μας τελειωνει τοσο νωρις...
Τρούπιος Αρχι-Σκώληξ στην τρούπα των σκωλήκων!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ήρθε η ώρα του μαγκαζίνου της Τρούπας των σκωλήκων που ηγείτο ο Τρούπιος Αρχι-Σκώληξ.
Ωραίος ο @sso
Αποκρυπτογράφηση επιγραφής 3.200 ετών: Μιλά για τους μυστηριώδεις Λαούς της Θάλασσας και έναν πρίγκιπα της Τροίας
Τους Έτρεμαν! Οι περιφημότεροι στρατοί και τα επίλεκτα τάγματα του αρχαίου κόσμου
Οι χώρες του κόσμου που διδάσκονται ελληνικά | E-Radio.gr Θέματα
Σπαρακτικό! Πιστό Άλογο λέει το Τελευταίο «ΑΝΤΙΟ» στον Καλύτερο του Φίλο και «Ρίχνει» το Internet! - Fanpage
Viking Sun : Παρθενική άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά
Πανέμορφες άγνωστες μεσαιωνικές πόλεις στον κόσμο | Perierga.gr
Ακατάλληλες σκηνές σε καλλιτεχνική έκθεση – Έβαζαν κεριά στον …
Nomads: Νατάσα Καλογρίδη και Φώτης Φιλιππόπουλος υποψήφιοι προς αποχώρηση
-
αν είναι αγοράκι κ κάνει κολονοσκοπηση πριν τα 15, θα μάθουνε νωρίτερα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Το σάπιο μήλο είναι το τρύπιο μήλο.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0