τι είναι ρε παιδιά το φ50.......θα μου πείτε μπρεεε γιατί έχασα επεισόδια;
Magic WormHole
-
-
Και επί τη ευκαιρία...Χρόνια Πολλά και Καλά στις Ορσαλίες και τους Σωκράτηδες!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Δίνεις χρόνια πολλά στον εαυτό σου..........μα τουλάχιστον πρωτοτυπείς! Χρόνια πολλά λοιπόν!
-
Γύρισε πίσω καμία 15 σελίδες και βουαλα κάπου 2278 αν δεν κάνω λάθος. Την ιστορική ημέρα που ανακοίνωσε ότι ψήνει το ψάρι και από τις δύο μεριές.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Οκτ 21st 2017, 8:15pm ===============
@sso χρόνια πολλά να χαίρεσαι το όνομα σου.
=============== Οκτ 21st 2017, 8:19pm ===============
@zt654 από εδώ ξεκινάει το γλέντι Σκώληξ & penguin thread -
Ο/H sso έγραψε:
Και επί τη ευκαιρία...Χρόνια Πολλά και Καλά στις Ορσαλίες και τους Σωκράτηδες!
-
Ο/H sso έγραψε:
Και επί τη ευκαιρία...Χρόνια Πολλά και Καλά στις Ορσαλίες και τους Σωκράτηδες!
Χρόνια πολλά και από εμένα Σωκράτη!! -
-
-
Αρχίσαμε πάλι...έλεος..έλεος πια...έλεος..
Αυτο με το ΑυτοΧρονιαΠολλάσματα, μόνο ένας μεγαλύτερος, από μένα, σκωληξ θα μπορούσε να το κάνει...εγώ, ούτε καν θα το σκεφτόμουνα...δάσκαλε, Σωκράτη, που εδίδασκες κ νόμο δεν εκράτεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και φυσικά δεν είδε κανένας πουθενά γραμμένη την λέξη Χρόνια Πολλά. Αλλά τον ενόχλησαν όλα τα υπόλοιπα. Που είσαι ρε @giwrgosalim να τον βάλεις στην θέση του.
-
Ρεμάλια....Α ρεμάλια!!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Τον θυμάστε αυτόν: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για την σφαγή που λαβαίνει χώρα τη σήμερον ημερα με τα τελωνεία, στις αγορές απο Κίνα!!
Speachless: Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - OmegaΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0