Άντε γεια ............. έχω πολλά νεύρα............. την παλιό κομπλεξικιά ομάδα ................. με τον ποιο απαράδεκτο προπονητή των εθνικών κατηγοριών. Τον παλιό μ@λ@κ@@ έβγαλε τον μοναδικό παίκτη που μπορεί να κάνει παιχνίδι και έβαλε αμυντικό χαφ. Ο άχρηστος, έβαλε τον Τζαλμά που η μόνη δεξιότητα που έχει είναι να σπάει πέτρες σε νταμάρι.
Magic WormHole
-
-
-
@giwrgosalim Το 4/64 δεν είναι Global. Δεν έχει την 800άρα. Είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο κατά τα άλλα και υποστηρίζεται από τη Rom του φόρουμ μας. Από εδώ το έχει ο @vrs5, ίσως σου πει περισσότερα...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Πολύ ησυχία... Κάποιοι πρέπει να κάηκαν από το λάδι στο τηγάνι...
Καληνύχτα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Δεν μπερδεύω τίποτα Αλεξ. Αν προσέξεις την φάση, στην πρώτη κεφαλιά ο παίκτης του Ολυ σπρώχνει με τα δυο χέρια τον έναν αμυντικό που βρίσκεται μπροστά του, για να τον βγάλει από την πορεία της μπάλλας και μετά στηρίζεται με τα χέρια του στους ώμους του άλλου αμυντικού και πηδάει και παίρνει την κεφαλιά....Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μην μπερδεύεις τα αθλήματα βρε, αυτό είναι ποδόσφαιρο, όχι μπάσκετ!
Και μη μου πεις ότι δεν μίλησε κανείς γι αυτό. Αυτά δεν τα βλέπει ο "καθείς"...
Και ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος αύριο
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Παιδιά έχω πάψει να χαλιέμαι ή να χαίρομαι πάνω από ένα πεντάλεπτο μετά τον αγώνα. Δεν αξίζει, υπάρχουν καλύτερα πράγματα στη ζωή.
Αντε, καλό ξημέρωμα.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εννοείται βρε...ούτε συζήτηση!!!
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Καλημέρα σας.
Μανία τις έχετε αυτές τις τρύπες πάντως. Δίχτυα είναι άλλο είναι, τρύπα να είναι και ότι να 'ναι
@balakof Γιώργοδεν απαντώ σε όποιον έχει κόλλημα με την 800άρα.
Όπως είπε και ο Γιώργος @spideman3 υπάρχουν καλύτερα πράγματα στην ζωή.
@giwrgosalim ένα θα σου πώ, το τηλ τα σπάει. -
Καλημέρες και καλή εβδομάδα
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα!
-
-
Καλημέρα, καλή εβδομάδα.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0