Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
-
Ανοησίες. 500 επιλογές υπάρχουν για να κάνεις κάθε συσκευή Android αγνώριστη, αν ασχοληθείς λίγα λεπτά. Αν τα θέλουν όλα στο χέρι, ας πάρουν μηλοφωνο.
(Μεταχειρισμένο τετραετίας)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Καλημέρα παλικάρια!
-
Καλημέρα , τι έγινε εχθές ρε παιδιά υπηρξε καμία μεγάλη παράθεση από κ α ν έ ν α ν σε κάποιο thread κα έπεσε ο server
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Καλημέρες παιδιά της Ελλάδος και του εξωτερικού !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα από τα εξωτερικά (ιατρεία) .
@takisfrag Αφού βρε ο άλλος δικέφαλος των γηπέδων έχει 5 γράμματα, ο ΜΠΑΟΚ δεν θα χωρούσε.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Καλημέρα από τα εξωτερικά (ιατρεία) .
@takisfrag Αφού βρε ο άλλος δικέφαλος των γηπέδων έχει 5 γράμματα, ο ΜΠΑΟΚ δεν θα χωρούσε.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα.
Αν θες να αλλάξεις κινητό γιατί σε ξενίζει ο launcher είναι σα να θες να αλλάξεις σύντροφο γιατί δε σου αρέσει η μπλούζα του ή αυτοκίνητο γιατί δε σου αρέσουν τα καλύμματα.
Ξεκάθαρες περιπτώσεις και καμμία τύψη να πω: "Είναι χαλασμένο, δώστο σε μένα" -
Το έκανα στην γυναίκα μου αυτό, την προηγούμενη εβδομάδα Ειρήνη!
Της αγόρασα ένα Samsung J5 και πήρα πίσω το 3S.
Του έχει βγάλει τα μάτια και χρειάζεται fastboot rom για να στρώσει αλλά καλύτερα να το έχω εγώ στο συρτάρι και να δοκιμάζω πράγματα εκεί, δεν θέλω ποτέ να σκαλίζω πολύ την πρώτη μου συσκευή.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0