Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
καλημέρα.....άλλαξε η ώρα σήμερα και μας μπέρδεψε....νόμιζα ότι με πήρε ο ύπνος και παρακοιμήθηκα
-
Εγώ είχα ''μάχη'' με το παππού μου για αυτό το θέμα. Άλλαξα τα ρολόγια το πρωί, τα άλλαξε πάλι όπως ήταν, τα ξανά άλλαξα και ήρθε και μου την είπε κιόλας χαχαχα Το είχε ξεχάσει ότι άλλαξε η ώρα.
-
-
8 το απόγευμα λέει τώρα, αλλά μάλλον πάει μερικά λεπτά μπροστά.
-
Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ πάντως ξύπνησα 12.00 δεν ήξερα αν ήταν η παλιά ή καινούργια ώρα. Το μόνο που έκανα ήταν καφέ αλλά ακόμα νυστάζω ............ ούτε κινητό δεν άνοιξα μόνο το laptop, ακόμα στο κρεβάτι είμαι.
=============== Οκτ 29th 2017, 2:06pm ===============
Για όσους έχουν το RN4 MIDO 'Camera MOD' for Redmi Note 4 Qualcomm / 4X (MIDO) MIUI 8 & MIUI 9 - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
=============== Οκτ 29th 2017, 4:03pm ===============
Πώς θα είναι τα αεροδρόμια του μέλλοντος | Perierga.gr
Η μάχη ενός κροκόδειλου για να ξεφύγει από μία αγέλη ιπποπόταμων (vid) - CNN.gr
Έκανε επέμβαση ο 20χρονος με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο! (vid) | SDNA
Η Le Monde αποθεώνει το «Σταύρος Νιάρχος»: «Η διαμαντόπετρα στης γης το δακτυλίδι» [εικόνες] | iefimerida.gr
Το όνειρο κάθε ζαχαροπλάστη: To ωραιότερο μπιστρό στο Λονδίνο (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Ανεξήγητο φαινόμενο με χταπόδια που μαζικά εγκαταλείπουν το νερό και βγαίνουν στην ακτή Πηγή: www.lifo.gr - Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
Βίντεο: Το «pole-dancing» σε στιγμές... απίστευτου γέλιου | Pronews
Συνταγή για λουκουμάδες το γλυκό της εβδομάδος: Λουκουμάδες super! συνταγή από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ - Cookpad
Την κάνω για ύπνο αυτή η αλλαγή της ώρας με έκανα να έχω Jet lag. -
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ... τετοιο jet lag, μόνο ένας original ΜπΆοΚ θα μπορούσε να πάθει!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
άσχετο τώρα αλλά το shootbox από την αρχική οθόνη έχει βγεί ε;
-
-
-
-
κάπως έτσι ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική.......... το ίδιο και ο γάτο πίγκου. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι και η Μάλτα είναι στην ΕΕ
.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0