Εξοδουχος με δνκ σημερα!
Magic WormHole
-
-
ΔΝΚ μπράβο ρε γάτο πίγκου. Στην θαλπωρή της μαμάς ξανά ε...εε...ε...ε....
-
Αφου κουράστηκε στο θαλαμοφυληκη του δώσανε έξοδο για να ξεκουραστεί.
Χρηστός Πολίτης.
-
Εμένα πάντως με έβαζαν θαλαμοφύλακα μόνο όταν είχα πολλές ένοπλες υπηρεσίες και μονές σκοπιές δεν υπήρχαν διπλοσκοπιές , διανυκτέρευση δεν υπήρχε μόνο παράνομη πίσω από την τρύπα σε μια απομακρυσμένη σκοπιά.
-
Υπομονή παιδιά γιαυτό υπάρχει και εδώ το φόρουμ να κρατάει συντροφιά της δύσκολες ώρες του σκοπέτου... Και προσοχή τα.. σκουλήκια ειδικά την νύχτα..!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ρε παιδιά το άλλο το στρατευμένο νιατο ο @stamatisv τι έγινε? Δεν έχουμε νέα του καθόλου. Υπηρετεί ακόμα την μαμά πατρίδα?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μήπως είναι σε κάνα φυλάκιο άντε για και δεν πιάνει το ίντερνετ εκεί που είναι..?? Η του έκανε επίσκεψη παρηγοριάς ο @demakhs και απο την μεγάλη σκουληκοτρυπα επεσε μέσα και χάλασε το κινητό του ..??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μπα δεν το νομίζω να έκανε καμιά επίσκεψη εκεί ο τρύπιος ηγέτης της τρούπας. Και το λέω γιατί Φ50 θα κολυμπούσε χαλαρά Φ200
-
Γιατί αυτή η τρέλα που βγάζει η συγκεκριμένη εκτέλεση του τραγουδιού του μάικλ τζάκσον ε δεν την βγάζει η αυθεντική τι να κάνουμε..............απολαύστε το!
=============== Νοε 1st 2017, 10:38pm ===============
Και κάτι πιο χαλαρό γιατί είναι και προχωρημένη η ώρα...........
-
Παλιό αλλά διαχρονικά καλό. @zt654 δικό σου
Αίτηση απαλλαγής από το στρατό – Πραγματική Επιστολή. Θα λιώσετε στο γέλιο!
Κύριε Υπουργέ Άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.
Περιμένω να μου “έρθει το χαρτί” για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη…
25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.
Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο................................................................................
Η συνέχεια εδώ: Αίτηση απαλλαγής από το στρατό – Πραγματική Επιστολή. Θα λιώσετε στο γέλιο! - Μηνυμα Χωρις Χρεωση -
Από γειτονικό φόρουμ , λέτε να του ζήτησαν να πληρώσει τελωνείο κατά την παραλαβή στα ΕΛΤΑ;
Ντροπή τους... -
μπα δεν το πιστεύω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0