Magic WormHole
-
-
Ευκολότερα γίνεσαι πρωθυπουργος παρά αρχισκώληξ
Even dead i will fight. -
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά ποια είναι η θέση σου για το γεγονός που αναφέρθηκε πριν ώρες? εσύ τουλάχιστον απέχεις είσαι αυτοεξόριστος @osalonikios
-
-
-
Η μόνη πραγματική τιμωρία για αυτούς τους δύο είναι να τους αναγκάσεις να χρησιμοποιούν για το επόμενο εξάμηνο ένα iPhone 4 με iOS 10.
Aυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Πιο ήσυχοι και από τον γατούληθ θα γυρίσουν μετά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Τι κάνετε ωρέ παιδιά; Σας έχασα τόσες μέρες..
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk -
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εγω είχα λογαριασμούς μαζί σου και θα δικαστεί κανονικά για αυτό! Παρ' όλα αυτά στην δική σου μπορείς να παρουσιάσεις στοιχεία, που αποδεικνύουν την αθωότητα σου και ενοχοποιείται ο @vrs5, και να ακολουθήσει σχετική δίκη...
=============== Νοε 3rd 2017, 8:12pm ===============
Στο κουνγκ-φου λέγεται:
"το χτύπημα του τίγρη (του γατοπίγκου δηλαδή)"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H balakof έγραψε:
OnePlus 5 Android Oreo Beta Build Leaked - Download Now! -
Πολυ καλό, αλλά τοοοοσο χρήμα, δεν υπάρχει κ μάλιστα, δεν έχω κ κανένα λόγο να αλλαξοπιστήσω!!
Να σ έβαζα κ σένα μια κόντρα με την κάμερα ή δεν θα το αντέξεις??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πολυ καλό, αλλά τοοοοσο χρήμα, δεν υπάρχει κ μάλιστα, δεν έχω κ κανένα λόγο να αλλαξοπιστήσω!!
Να σ έβαζα κ σένα μια κόντρα με την κάμερα ή δεν θα το αντέξεις??
(Να σ έβαζα κ σένα μια κόντρα με την κάμερα ή δεν θα το αντέξεις?? :evil:)
ξερεις οτι δεν λεω ποτε οχι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0