Magic WormHole
-
-
-
Καλημέρα καλημέρα .Τελικά άνοιξε το κινητό του Αρχιprixel , αλλιώς προβλέπεται μακριά η Κυριακή.
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα παιδιά
@giwrgosalim Βασανίζεσαι τσάμπα και βερεσέ και χαλάς την όμορφη περίοδο της αναμονής, μέχρι να παραλάβεις.
Πήρες ένα πολύ καλό κινητό. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα είδες πριν το πάρεις και αποφάσισες ότι σου έκαναν.
Το αν κάτι δεν αρέσει σε μένα ή σε κάποιον άλλο, τι σημασία έχει αν αρέσουν σε σένα; Αν δηλαδή εγώ σου πω "α έχει μικρή οθόνη" επειδή είμαι 100 χρονών και θέλω γιγαντοοθόνη να δω την ώρα, είναι λόγος να χαλαστείς εσύ, με το μάτι αετού των 19 χρόνων;
Χαλάρωσε, κάτσε χάζεψε unboxing και δες φωτογραφίες του, μάθε τι κάνει και τι δεν κάνει από reviews και πέρνα τον καιρό μέχρι νάρθει, με όλα αυτά τα "ανώμαλα" πράγματα που ασχολούμαστε όλοι μας και χαιρόμαστε, όσο περιμένουμε νέα συσκευή.
Να βασανίζεσαι πριν κάνεις την επιλογή, όταν την κάνεις κοίτα να την απολαύσεις, χωρίς να ψάχνεσαι αν κάτι άλλο είναι καλύτερο ή φθηνότερο μετά από 5 μέρες ή τρία πουλάκια κάθονται. Αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν τελειωμό και δεν ισχύουν μόνο στα κινητά
Με το καλό να παραλάβεις -
-
Χλωμό -πολύ χλωμό- να λειτουργήσει.
Η έκδοση android είναι η 6 και θέλει ειδική έκδοση gcam, από ότι διαβάζω. Λογικά θέλει φτιάξιμο και το build.prop ώστε να γίνει ενεργοποίηση του api2 (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Αλλά και αυτά να ξεπεραστούν, ο επεξεργαστής σου δεν είναι σε αυτούς που "επίσημα" έχει γίνει port η κάμερα, συν του ότι ο DSP του είναι εντελώς σε άλλη κατηγορία από αυτούς που έχουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα (Hexagon QDSP6 V5).
Μια χαρά θα ήταν αν έπαιζε αλλά no big deal και που δε θα παίζει.
Κάθε ομάδα, forum κλπ. έχει και το hype του, αλλά η φωτογραφία υπήρχε και πριν από αυτά -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο Μήτσος με twrp που να μην γράφει ψηλά by geoanto αλλά czx; Χαχαχα Ναι μεν θα Μπουτάρει χωρίς να χρειάζεται να φλασάρει κάθε φορά εκ νέου twrp , SuperSu, Lazyflasher, να μπλέκει με Format data; Άλλα θα πέσει η αξία του κινητού του στο ήμισυ.
Ο @giwrgosalim παίρνει Hawaii αλλά και ο Μήτσος Xiaomi που δεν θα έχει κανένα χαρακτηριστικό της εδώ κοινότητας , ούτε arωma ούτε twrp by geoanto , αυτός είναι ο προδότης.
ΕΡΩΤΗΞΙΣ: για να μην περαστεί το twrp της Ελληνικής κατά την εγκατάστασή της σαν δεύτερο λειτουργικό, απλά διαγράφω το twrp μέσα από το zip της ROM?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
δεν το λέω γιατί έχει πρόβλημα, που έχει, αλλά γιατί θέλω να κρατήσω το zcx για παν ενδεχόμενο...θέλω να φλασάρω official βρε αδερφέ, θέλω eu, θέλω global developer, θέλω global stable....και όλες αυτές μαζί, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ????
Ειρήνη, προδότρα κ συ, προτείνω να αυτοεξοριστούμε εμείς με την rr!!
Για (ξανα)πες, πως αλλάζουμε τα κουμπάκια στην rr?????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα παιδιά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0