Magic WormHole
-
-
-
Ξερει κανεις απο ποια wearhouses στελνει με dpduk το gb;;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H Thracia έγραψε:
Καλημέρα κόσμε!
Ο/H demakhs έγραψε:
δεν το λέω γιατί έχει πρόβλημα, που έχει, αλλά γιατί θέλω να κρατήσω το zcx για παν ενδεχόμενο...θέλω να φλασάρω official βρε αδερφέ, θέλω eu, θέλω global developer, θέλω global stable....και όλες αυτές μαζί, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ????
Ειρήνη, προδότρα κ συ, προτείνω να αυτοεξοριστούμε εμείς με την rr!!
Για (ξανα)πες, πως αλλάζουμε τα κουμπάκια στην rr?????
Γατάκι,όταν είχαμε dual boot το mi 3 ήσουν σε άλλα forum!
@geoanto555 Το A1 δεν θα μπορεί να γίνει dual boot?
Έχει δύο partition
Μήτσε έχω το Mi3w να στο στείλω να κάνεις το μεράκι σου. Αθήνα βρίσκεται τώρα αντί για Καβάλα ας κάνει μια ενδιαμέση στάση Κω. Σαν την οθόνη σου πέρσι.
=============== Νοε 12th 2017, 12:43pm ===============
@geoanto555
Παραστράτησες άσχημα. Τα ξημερώματα στα έχωνε αλλά εσύ του έφτιαξες δικό του twrp .................. -
Και αυτός τρέφει έναν σεβασμό στον Αρχησκώλιξ , όλοι κρύβουμε ένα σκουλήκι μέσα μας.
-
Υπόψιν Αρχισκούληκα γιατί έτσι όπως το πάει θα του είναι χρήσιμα. Πίστευα ότι εγώ έχω τις ποιο λίγες γνώσεις από την worm team αλλά αρχίζω να αλλάζω γνώμη.
How To Make Deep Flash Cable for flashing Xiaomi Device
How to use Engineering Deep Flash
Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot)
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Test Point For All Mi and Redmi Devices - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Και αχρείαστοι να είναι. -
-
@demakhs το παιδί θέλει να επεξεργαστεί την rom βοηθησετον εσύ που ξέρεις από αυτά
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
=============== Νοε 12th 2017, 1:57pm ===============
Για μπαίνουμε σιγά σιγά στο ψητό γιατί εάν περιμένουμε από το Μήτσο... από εχθές το παλεύει αλλά από ότι βλέπω όλο λάδι λάδι είναι και τηγανητά τίποτα. Λοιπόν το μενού περιλαμβάνει 5 σαργούς & 2 γόπες (πιασμένα) 6 λαυράκια ιχθυοτροφείου 3 μπριζόλες και λουκάνικα Τζουμαγιάς .
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλησπέρα ρεμάλια.
-
ποιός ενδιαφερόταν για mi note 2, για θυμίστε με...
Στις >20:00< Xiaomi Mi Note 2 στα 230€ με το κουπόνι 11.11GB233 (200 κομμάτια): Mi Note 2 χώμαΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Στις >20:00< Xiaomi Mi Note 2 στα 230€ με το κουπόνι 11.11GB233 (200 κομμάτια): Mi Note 2 χώμα
Εσύ τι έκανες, κατάφερες το dual boot ή όχι? -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Στις >20:00< Xiaomi Mi Note 2 στα 230€ με το κουπόνι 11.11GB233 (200 κομμάτια): Mi Note 2 χώμα
Προσπαθεί για quad boot τώρα. Το dual το "πήδηξε" !!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0