Magic WormHole
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Μόνο 3 Νοσοκομεία είναι συμβεβλημένα με το "σύστημα 1535" ;
...χαλόουυυυυυυυυυ...
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ωωωωωωωωωω
Ναι????
Τα ΧΑ δει, αλλά νόμιζα ότι είχε βγάλει της Κω, επειδή αυτό ήθελα κ τα άλλα δύο ενδεικτικά!!!
Ο @Xstos βρήκε θησαυρό από το...υπερπέραν!!!
(Ρε πλάκα πλάκα έκανε δουλειά ο διευθυντής του νοσοκομείου, πρώην συναδέλφους μου, που του ζήτησα να τακτοποιήσει το θέμα με την ιστοσελίδα γιατί με το τηλεφωνικό σύστημα 1535 έβγαζα καντήλες κ έβριζα άσχημα το ρομπότ που συνομιλούσα, κάτι που δεν κάνω ποτέ στην κανονική μου ζωή!!)
=============== Νοε 16th 2017, 10:40pm ===============
Ρε σεις, εδώ έχει ένα σοβαρό δίλημμα που είχε εμφανιστεί κ μένα μεν, αλλά δεν το είχα δε!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Τι θα το συμβουλεύατε το παιδί?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Να ζητήσει να του στείλουν και ένα τρίτο (άλλο χρώμα) και μετά να διαλέξει ποιο από τα τρία θα κρατήσειὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Πσςςςςςςςςςςςς
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
(Κάποιος εκεί μέσα, ισχυρίζεται πως δεν είμαι άντρας!!!)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
(Κάποιος εκεί μέσα, ισχυρίζεται πως δεν είμαι άντρας!!!)
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ντροπή τέτοια λόγια άκου εκεί φ50.. Από φ70 το βλέπουμε... ΧαχαχαΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Δε νομίζω να το λέει για τον Φ50....
Αν πάλι εννοούσε αυτό, τον συγχωρώ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0