Magic WormHole
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
τα βλέπω για ταξίδι μακρινό τα μηνύματα...κρίμα...τόσο καταστάλαγμα σοφίας από τον συνσκούληκα Μάκη να πάει χαμένο....πολύ κρίμα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τουλαχιστον υπάρχει επίπεδο θα μάθουμε και κάτι ποιοι είναι οι κλέφτες στην Ελλάδα.
-
ναι, για σένα έλεγα τσ@υτσ@υνάκι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
0....σε συνέχεια προ-προηγούμενου μηνύματός μου....για εδώ τα κόβω: Η Μαύρη Τρύπα (Διεγραμμένα Θέματα και Χρήστες)
αλήθεια, δεν καταχράζονται τα πνευματικά μας δικαιώματα...να αλλάξει πάραυτα η τρύπα με κάτι άλλο, παρακαλώ...έϊ ψιτ, μοντς
(κ έλεγα θα κάνει κανα ντου ο @Xstos μετά το θησαυρό που βρήκε, έστω και απ το υπερπέραν....σκέτη απογοήτεψη κ αυτός)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ας μπει καποιος να πει στο παιδι μην τυχον και επιστρεψει το δευτερο πακετο γιατι εμενα δεν μου το επιτρεπει η μπακατελα που χρησιμοποιω!! Τι ειναι αυτα που του λετε ρε; Αυτα ειναι τα τυχερα και συμβαινουν μια στις χιλιαδες παραγγελιες! Επισης αν το κρατησει δωστε του και μια προσλκηση για την τρουπα!
ΥΓ Πλακα κανω οποιος με κραξει δεν θα παρει απαντηση, μιας και για καθε μηνυμα αφιερωνω περιπου 40'.
ΥΓ2 Με την ευκαιρια να σας πω την καληνυχτα μου και προκαταβολικα την αυριανη καλημερα μου αν δεν τα καταφερω να γραψω αυριο!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
εδώ οι πλάκες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!
Μόνο σοβαρές, με το κατάλληλο για την τρούπα περιεχόμενο, συζητήσεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0