Magic WormHole
-
-
Εγώ άλλαξα γνώμη, τώρα που βγήκε το 5Τ, μάλλον θα πάω για το OP3Τ
-
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εγώ θέλω οθόνη πάνω από 6 ίντσες, αν δεν βρώ το πρώτο mix τότε που θα πάρω νέα συσκευή, θα δώ τι θα κάνω. Να δούμε και τι θα βγεί την νέα χρονιά με το καλό..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@linuxilakis αν ειναι σε καλη κατασταση το πριξελ στα 180 ειναι η τελεια αγορα!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Του φίλου σου είναι σε καλή κατάσταση?
-
Βασίλη, το σκέφτεσαι κ συ όπως κ εγώ ένα δεύτερο , έτσι για καβάντζα? Τέτοιες , παρωχημένες, υλοποιήσεις, δεν πετυχαίνεις κ κάθε χρόνο...
Αν είναι παρωχημένο το mi 5s, ειδικά στα 180, το pro στα 160 δεν θα το χαρακτήριζε κανείς, χαλαρά, παρά...χυμένο....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τι να λέμε ρε συ Μήτσο το θέλω και σε μαύρο. Σ αυτά τα λεφτά πείτε μου τι καλύτερο παίρνεις. ? Καλά όσοι δεν το έχουν δουλέψει δεν ξέρουν.... Σας συγχωρώ... Εδώ ο πιο απαιτητικός και λεπτολόγος που σπάει καρυδια μηλαρας είναι σούπερ ευχαριστημένος... Κ μόνο αυτό τα λέει όλα...
-
Εγώ εννούσα ότι δεν θα το αγόραζα σήμερα το μπρίκι, όσο και να κάνει. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
'Οσο για την γνώμη μου για το redmi pro: τρούπιο-ποστ Νο 29899
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@linuxilakis Δεν ειναι φιλος στο ινσομνια το βρηκα. Δεν εχω ιδεα σχετικα με την κατασταση του θα ρωτησω τωρα...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Καλησπέρα σας Mr & Miss. Θα με κάνετε να τραγουδώ μέσα στην βροχή με αυτά που διαβάζω.
@Alex_MLT άσε τα σάπια και πες την αλήθεια για ποιο λόγο θέλεις 6 οθόνη στο next devices.
Χάρη στον @sso το συμπέρασμα πλέον είναι ένα: είχαμε τον Άνιωθω Γάτο Πίγκου αποκτήσαμε και Άνιωθω Φ. Επίσης ο @giwrgosalim τα είπε πολλή σωστά για το μεταχειρισμένο Mi5s καλό κινητό με ισχυρό soc για πρώτη και μάλλον τελευταία φορά η xiaomi ασχολήθηκε με την camera μιας συσκευής με φοβερό αποτέλεσμα. Αλλά κύριοι ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ πλέον. Αυτά τα ολίγα ........... και φρόνιμα δεν θέλω πάλι ξενύχτια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0