Magic WormHole
-
-
Κι εγω θα την πεσω σιγα σιγα! Καληνυχτω!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Χμμμμ, στα μέρη μου χαϊβάνι σίγουρα δεν εννοούμε το πιτσιρίκι αλλά το ζώο, το βλάκα και καθυστερημένο... Στα πλαίσια του χαβαλέ όλοι μας λέμε χαρακτηρισμούς στους φίλους μας αλλά μια, δύο, άντε τρεις φορές.. Μετά είναι σαν να το εννοούμε!! Οπότε, βρες και καμμιά άλλη ωραία λέξη να την εναλλάσσεις για να μην χτυπάει άσχημα... Καληνύχτα.
Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk. -
Σκουληκιαααααα χωθηκατε στις τρουπες σας κιόλας ?? Αιντες καλημέραααααα λέμε.... ο ύπνος είναι χασιμο χρόνου......eXipnius
-
Καλημέρα
Χρηστός Πολίτης.
-
είναι βέβαιο, πως χακεψε ο πανεπιστημιακός τον λογαριασμό του Σωκράτη κ κατάφερε κ έκανε το κομμάτι του!!
Δεν είναι ο Σωκράτης αυτός που γνώρισα, αυτός που θαύμασα κ αυτός που
Δεν καταφέραν να μας διασπάσουν Αμερικάνοι, Μεξικανοι, Γότθοι κ Βησιγότθοι κ θα καταφέρει να το κάνει ένας "εποφθαλμιος" της εξουσίας της τρουπας!!
Άντε, θα προσπαθήσω να πω κ πρώτος μια κ€-("_α+7--λ--5_€36:--^^¥$η{{÷¢®μ]{^$£μρα σήμερα!!!
(Παραλίγο να μην κοιμηθώ όλο το βράδυ από τη στεναχώρια)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
είναι βέβαιο, πως χακεψε ο πανεπιστημιακός τον λογαριασμό του Σωκράτη κ κατάφερε κ έκανε το κομμάτι του!!
Δεν είναι ο Σωκράτης αυτός που γνώρισα, αυτός που θαύμασα κ αυτός που
Δεν καταφέραν να μας διασπάσουν Αμερικάνοι, Μεξικανοι, Γότθοι κ Βησιγότθοι κ θα καταφέρει να το κάνει ένας "εποφθαλμιος" της εξουσίας της τρουπας!!
Άντε, θα προσπαθήσω να πω κ πρώτος μια κ€-("_α+7--λ--5_€36:--^^¥$η{{÷¢®μ]{^$£μρα σήμερα!!!
(Παραλίγο να μην κοιμηθώ όλο το βράδυ από τη στεναχώρια)
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα παίδες , Μήτσο σαν γνήσιο σκουλήκι που είσαι δεν πρέπει να έχεις συναισθήματα δεν γίνεται είναι αδύνατον ,άρα άσε τα σάπια περί στεναχώριας !! Μάλλον σου έκατσε βαρύ το 3-1 και δεν καλό κοιμήθηκες .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αμασητο κατέβηκε και αυτό
Χρηστός Πολίτης.
-
Πολλές Καλημέρες παίδες
-
Καλημέρα σε όλους προσβεβλημένους και μη ,προσωπικά πιστεύω ότι δεν σηκώνει παρεξήγηση μεταξύ μας.
-
Tι βάλαμε κ γκολ??
Μαμιόταν που μαμιοταν το sportzone, είχα κ το αγωνιστικό συμβάν με τον πανεπιστημιακό που το παιξε για λίγο Σωκράτης κ αποσύρθηκα νωρίς για να συσκεφτώ με την ...ουρά μου!!
Αμα παίξει παρεξήγηση με τον Σωκράτη, δε θα το αντέξω, θα φαρμακωθώ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0