Magic WormHole
-
-
Πήγαινε στο xda το αντίστοιχο κατέβασε το apk και μετά τρεξτο. Να έχεις ενεργοποιημένο το unknown sources
-
Το τρέχω μέσω twrp? Χρειάζεται να αφαιρεθεί η προηγούμενη έκδοση ή κατευθείαν από πάνω?
OK, λες για apk, κατάλαβα...
Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk. -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κλεμμένο, κλεμμένο από αλλού ......φρουρά ........ φρουρά .............
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ρουφιανακι Γιωργάκι!!
Ο άλλος μπηκε να ειδοποιήσει τον άλλο να δει το τσατ του...τι άλλο θα δούμε στην τρούπα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χρήστο βρήκα άκρη ο πωλητής μου θα πάει στον seitman που δέχθηκε να με βοηθήσει και τον ευχαριστώ. Μπαίνω από Tapatalk τα βράδυα και δεν μου δίνει ειδοποίηση, Για το cchat.
To manager του magisk το τρέχεις σαν apk όπως το πιασες.... Το ρουτ-ζιπ το τρέχουμε από twrp.. -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Χρήστο βρήκα άκρη ο πωλητής μου θα πάει στον seitman που δέχθηκε να με βοηθήσει και τον ευχαριστώ. Μπαίνω από Tapatalk τα βράδυα και δεν μου δίνει ειδοποίηση, Για το cchat.
1000 συγγνώμη ρε φίλε!!! Μας κρέμασε το chat! Την επόμενη φορά τηλέφωνο κατευθείαν. Το έχεις τώρα...
Εάν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο σφύρα...τηλεφωνικά όμως ε...!
Υ.Γ Ρόμπα γίναμε στους Αθηναίους την αγανάκτησή μου μέσα!!! FAκΗng chat!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χαχα εντάξει ....το έχω τώρα το τηλέφωνο Θα σου στειλω και την αγγελία να την δεις .. Μήτσο έτσι κάνουν τα φιλότιμα παιδιά όχι σαν εσένα που ξηγιεσαι σκουληκιαρικα.
Τις δημόσιες ευχαριστίες μετ επαίνων και τυμπάνων μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0