Magic WormHole
-
-
μου φέραν ένα vodafone 888 που μένει κολλημένο σε ένα κυκλάκι που γυρίζει, μόλις το ανοίγεις.
τι το φέρατε σε μένα τους λέω, εγώ είμαι πολύ καλός στο να το φέρω σε αυτήν την κατάσταση...από δω και πέρα σας είμαι άχρηστος!!!!!
με χιλιοπαρακαλέσανε, γιατί ξέρουν πως μπορώ να το κάνω και πολύ χειρότερα...
ενέδωσα που λέτε και κατεβάζω rom για το vodoafone 888...δεν έχει σκάσει ακόμα κανένα κινητό στα χέρια μου και απ' ότι μου κοπανάνε συχνά κάποιοι, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όλοι κρυφοί είσαστε μου φαίνεται..., τάχα δεν παραγγειλατε ούτε.. σουβλάκια!!!
Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk. -
open beta...lol....
=============== Νοε 25th 2017, 8:22pm ===============
MIUI 9 development for OP5 | OnePlus 5 -
Να μου φέραν ένα vodafone 888 που μένει κολλημένο σε ένα κυκλάκι που γυρίζει, μόλις το ανοίγεις.
Ο/H demakhs έγραψε:
τι το φέρατε σε μένα τους λέω, εγώ είμαι πολύ καλός στο να το φέρω σε αυτήν την κατάσταση...από δω και πέρα σας είμαι άχρηστος!!!!!
με χιλιοπαρακαλέσανε, γιατί ξέρουν πως μπορώ να το κάνω και πολύ χειρότερα...
ενέδωσα που λέτε και κατεβάζω rom για το vodoafone 888...δεν έχει σκάσει ακόμα κανένα κινητό στα χέρια μου και απ' ότι μου κοπανάνε συχνά κάποιοι, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά..
Χρηστός Πολίτης.
-
-
ναι αμέ!!!!!!!!
το χω κάνει ήδη 3 φορές αυτό τάσο, τα ίδια.
τώρα θα προσπαθήσω να του φλασάρω μία στοκ ρομ.
τώρα έχει κολλήσει στο pc, το setup του προγράμματος που θα φλασάρει την rom!!
=============== Νοε 25th 2017, 8:36pm ===============
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
τ αυγά και τα πασχάλια...είναι χαμένα καιρό τώρα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χώσε μια fastboot και στο pc να στρώσει!..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αρχισκουληκα υπόγραψαν το συμβόλαιο αποποίησης ευθυνών?
Πειραματισου ελεύθερα ούτως ή άλλος δεν έχουν να χάσουν κάτι. -
θα το παίξω λίγο κάποιος....άλλος
κινητό vodafone 888 ήρθε φρικαρισμένο...με έναν δακτύλιον στρουφογυριστόν κ παραμένων
μετά από επίμονα fr νάδα!
απεφασίσθη το πέρασμα στοκ ρομ σε πολύ...άγνωστα νερά.
ούτε καν τον bootloader δεν έλεγξα.
βρήκα μία σελίδα στο xda με οδηγίες, δεν πιάσανε...
βρήκα μία σελίδα κάπου αλλού που έγραφε πως το κινητό ήταν coolpad κάτι και είχε κάτι εργαλεία και μια rom που κατέβασα.
την πρώτη φορά δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του προγράμματος που θα φύτευε την rom.
τη δεύτερη φορά βρήκα άλλο software που μόλις το εγκατέστησα και το έτρεξα ηταν όλα στα Κινέζικα...ώπα λέω, ειδικότης μου..έτσι έσιαξα την πρώτη φορά το πριξελ μου!!
την πρώτη φορά που πάτησα το κουμπί, κοκκίνισαν όλα (της αποτυχίας), πατούσα στην τύχη ότι μου ρχοτανε, κάποια στιγμή επέστρεψα στην αρχή, ξαναπάτησα το ίδιο κουμπί και ως δια μαγείας εμφανίστηκε αυτό:
X1yyDUtiUrygGZkK2
το κινητό ήταν σε φάση αφασίας, καθ όλη τη διάρκεια του, υποτιθέμενου, φλασαρίσματος;
2MvcufRNeMw9F6km1
όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, το κινητό παρέμενε στην προτέρα κατάσταση
βάζω μπαταρία, πατάω να ανοίξει, τιποτα...μετά από κανα δίλεπτο που πήγα να το πιάσω, βλέπω το αρχικό μενού σεταρίσματος σε android περιβάλλον.
όλα μόνα τους γενήκανε!!
izh6haC8gId7FSKf2
είμαι πολύ μεγάλος φωλόφαρδος τελικα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
είμαι πολύ μεγάλος φωλόφαρδος τελικα!!!
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Παει και το Φ80 , επόμενη αναβάθμιση σε Φ100
Χρηστός Πολίτης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0