Magic WormHole
-
-
Να το πάρειιιιιι το κορίιιτσιιιι να το πάρει ορε σκώληκα
Μεταχειρισμένο - LeTV LeEco Le Max 2 X821 5.7 Inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 820 Quad Core 4GB RAM 32GB ROM-No FP - Insomnia.gr -
Παιδιά χωρίς υπερβολή, με το le max 2 με hdr+ (πολύ γρήγορες ρυθμίσεις, τραβάει σε λίγοτερο από δευτερόλεπτο) είχα καλύτερη ποιότητα από ότι με mi5s hdr+ και αργεεεεεες ρυθμίσεις (την 3.2 που έπαιρνε 5-6 δευτερόλεπτα να ολοκληρώσει μια φώτο το βράδυ και άλλα 15 για να τραβήξεις δεύτερη). Αν δηλαδή έβαζα τόσο αργές ρυθμίσεις στο le max 2 θα ξέφευγε.
Σαν κινητό ταχύτατο, χωρίς throttling (σε αντιθεση με mi5s) και οθονάρα με υψηλή ανάλυση και δυνατό ηχείο (αν και κάπως κακοστημένο με τις ψηλες πολυ πιο δυνατές). Για να βάλεις όμως gcam πρέπει να βάλεις aosp/cm rom αφού η official σταμάτησε mm. Επιπλέον σε κάποιους έβγαζε προβλήματα το δαχτυλικό και έπρεπε να μπλέξουν για να το διορθώσουν. Τέλος δεν παίρνει sd οπότε δεν ξέρω αν θα σου φτάσει το 32αρη. -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Να το πάρειιιιιι το κορίιιτσιιιι να το πάρει ορε σκώληκα
LeEco (LeTV) Le Max 2: Τιμή και Χαρακτηριστικά
136€ το bangood και 2€ το priority
Πολύ πιο φθηνά και καινούργιο!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ε ναι σίγουρα ... Απλά το έβαλα να το δει..
-
Συμφωνάω με όλους...παλιοσκουλήκια!!!
Φ€&-,χ--_68?α¢¢$ρ×¶√√ι/0(+--σ¥¥``τ@#2€#@ω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Antretng Νομίζω γιορτάζεις σήμερα (δεν τα πάω καλά με τις γιορτές, αλλά ενημερώνομαι για τις αργίες
)
Πολύχρονος να είσαι και ότι επιθυμείς -
Θα του στείλω λουκουμάδες!!!!
sd 820 ή 821 έχει το le max, με μπερδεψε ο φρεσκοπριξελοκοκκινισμενος...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Χρόνια πολλά Ανδρέα....
-
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν παιδιά @EGW4321 και @Antretng
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0