Magic WormHole
-
-
Έχεις 10-άρια και θέλεις να βάλεις και 7-άρια
Windows 10 how to dual boot with Windows 7Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
το πιο πιθανό με τα 7-ρια, είναι να μην υπάρχουν drivers γιατί το laptop είναι σχετικά καινούριο.
εγώ είμαι ικανοποιημένος να μπορέσω να περάσω και 10-ρια πάνω από τα ήδη υπαρχοντοεγκατεστημένα!
αν γίνεται έτσι απλά, οκ....αν ξέρει κάποιος να μου πει σίγουρα, ακόμα πιο οκ...αν απλά το δοκιμάσω για να το διαπιστώσω ο ίδιος, θα ήταν και το πιο εύκολο και δε θα σας έπρηζα και τα ούμπαλα τόση ώρα εεεεεεεεεεε????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το τελευταίο!!!
Κάνε βρε restore point. θα είχες τελειώσει τώρα!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
το έλυσα πολύ πιο εύκολα...
είμαι ultra super douper hardcore prixel!!!!!
άλλαξα καλώδιο....
δεν προλαβαίνω για αντιγραφή του backup στο pc, format data και flash, είναι αργά και κουράστηκα απ την υπερπροσπάθεια....αύριο πάλι..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
το χα σκεφτεί από πολύ νωρίτερα, αλλά είπα να μας prixel λίγο όλους μαζί και μετά να το λύσω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, όπερ και ΕΓΕΝΕΤΟ!!!!
(Ο ΑΡΑΧΝΙΑΣ μπαοκ ΔεΝ πήΡε ΧαΜπΑρι...έΧαΣε το ΠαΝηΓύρι κΑι τΗν εΥκΑιΡιΑ ΝΑ φωΝαξεΙ ΤΟν ΚΑΙνοΥρΙΟ ΕπιδΟΞΟ ΜΟΝΑΡΧΙΔΑ)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Σιγά μην ξανά πιστέψω αυτόν τον παγαπόντη @demakhs . Ότι μίλησε σε chat, team και δεν το είπαν παίξε με καλώδια και θύρες. Αυτά τα κάνω και εγώ μη έχοντας τις δικές σας γνώσεις.
Απλά έτσι κεντρίζει το ενδιαφέρων του αθώου πλήθους. Δείχνει ότι κάτι κάνει. Να μην ξεχάσεις μαζί με τα win10, win7 να περάσεις και το linux.
-
-
και όχι μόνο.................... το γατάκι. Μετά το γάτο πίγκου έχουμε και σκέτο γατάκι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Με Teamviewer-άζουνε, σωπάστε!!!
Ο/H makisfz έγραψε:
=============== Δεκ 1st 2017, 11:56pm ===============
Α, και μια σημείωση προς σκληκόεπιστημονες: Υπάρχει και ένα μαραφέτι στους οδηγούς που ονομάζεται roll back. Τι κάνει το άτιμο, επαναφέρει την προηγούμενη έκδοση. Αν δεν πιάσει, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι. Άκου εκεί να βάλει χέρι στο inf. Αυτό λέγεται καθαρός μαζοχισμός.
Και τελικά, άλλαξε αυτό που έπρεπε να αλλάξει πρώτο : το καλώδιο.
Είναι τόσο κάπως όλο αυτό, που μπορεί να είναι και αλήθεια, τελικά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0