Magic WormHole
-
-
-
Όχι παπά για άλλη μια φορά.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Δεκ 3rd 2017, 10:35pm ===============
Κύριοι εδώ έχουμε ένα σίριαλ πραγματικό Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi το παλεύει ο Γιώργος εκ Καστοριάς ας βοηθήσουμε λίγο. -
Ποια είναι η διαφορά τους;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
@sso
Εδώ η απάντηση LeEco Le Max 2 (X820 / Χ822 / Χ829) : Σελίδα 105 :: myphone forum
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το Χ829 κάπου είδα ότι έχει και ακουστικά.που δεν έχει το Χ820;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Όντως είναι θέμα αυτό!!!
Η μεγάλη πρόκληση είναι η prixel (σ' αυτή τη τιμή)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Αυτό το μαγαζί lightinthebox.com ξέρουμε τι καπνό φουμάρει;
Αξίζει το ρίσκο; Γιατί με 11,5€ περισσότερα πάμε στο BG (priority line).Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Βάζεις ασφάλεια για τελωνείο και αν στο πιάσουν στο πληρώνουν. Περισσότερα ξέρει ο @takisfrag αλλά εγώ θα το έπαιρνα από baggood σε 15 ημέρες στο σπίτι.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό με το 15ήμερο για το bangood ισχύει και για μικροπράγματα; θήκες, καλώδια κλπ μπιχλιμπίδια; ή είναι μόνο για σοβαρές αγορές (κινητά, ταμπλέτες κλπ).
Να το προτιμάμε δηλαδή;
Γιατί αυτό το Ali χτυπάει 2μηνα και είναι ντίπ εκνευριστικο. Παραγγέλνεις Καλοκαίρι και παραλαμβάνεις χειμώνα!
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0