Πολύ καλά (σας) κάνει!!!!Ο/H pavlidisc έγραψε:

Αφού βρίσκει γιατί να μην κάνει;
Αν δεν έβρισκε θα έκανε;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠολύ καλά (σας) κάνει!!!!Ο/H pavlidisc έγραψε:
Κρίμααααααααααααα και πίστευα θα βγάζαμε λαυράκι με την κάμερα, τουλάχιστον το είδες νωρίς.Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
Κρίμααααααααααααα και πίστευα θα βγάζαμε λαυράκι με την κάμερα, τουλάχιστον το είδες νωρίς.
Ευχαριστώ αλλά λέω να το αφήσω ''μαμά'' Δεν ξέρω αργότερα μπορεί να πέσει πείραγμα, τώρα όχι αν και εγώ πιστεύω ότι έχει τον αισθητήρα για κάτι καλύτερο (όχι ότι με έχει απογοητεύσει για τα δικά μου δεδομένα).Ο/H Antretng έγραψε:
Πάντως ότι βοήθεια θες για το hdr+ εδώ είμαι. Ότι δεν καταλαβαίνεις στον οδηγό μου με ρωτάςΟ/H vrs5 έγραψε:
Πιστεύω έχει τα φόντα (μεγάλος αισθητήρας) για καλό αποτέλεσμα.
Αξίζει με 1000 και άλλα 1000 να βάλεις HDR+. Άλλο πράμα!!!Ο/H vrs5 έγραψε:
Ευχαριστώ αλλά λέω να το αφήσω ''μαμά'' Δεν ξέρω αργότερα μπορεί να πέσει πείραγμα, τώρα όχι αν και εγώ πιστεύω ότι έχει τον αισθητήρα για κάτι καλύτερο (όχι ότι με έχει απογοητεύσει για τα δικά μου δεδομένα).Ο/H Antretng έγραψε:
Πάντως ότι βοήθεια θες για το hdr+ εδώ είμαι. Ότι δεν καταλαβαίνεις στον οδηγό μου με ρωτάςΟ/H vrs5 έγραψε:
Πιστεύω έχει τα φόντα (μεγάλος αισθητήρας) για καλό αποτέλεσμα.
Άσε που δεν θέλω να στεναχωρείται και ο Αρχιprixel![]()
![]()
![]()
Θα το έκανα Χρήστο αλλά στην εποχή του κένζο. Πάει όμως αυτή πέρασε και το τηλ το θέλω ''μαμά'' απείραχτο δηλ. Έτσι κι αλλιως ΑΝ βγάλω φώτο αυτή θα είναι μια την εβδομάδα και αν. Αυτός ήταν και ο λόγος που προτίμησα το μέγεθος της οθόνης από την κάμερα και πήρα το mi note 2 αντί του Mi5sΟ/H pavlidisc έγραψε: