Magic WormHole
-
-
ΑΑΑΑ η αλήθεια να λέγετε, έτσι το είδα και εγώ ακριβώς ένα λεπτό απ'όταν έγινε το πόστ.
-
πετάχτηκε και ο άλλος ο ρουφιάνος που το ξέρει καλά το κόλπο με το σαπούνι.....
προσοχή μόνο όταν σκύβεις εεεεεε....
(μιας κ πετάχτηκε και άλλη τσουφτσουφ, ισχύει το ίδιο κ γι' αυτήν)
τσιμπάτε και ένα bonus, (ξανα)έλιωσα!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
έγιναν πολλές προσπάθειες κατά καιρούς, ν ανοίξουν τρούπες μέσ' στην τρούπα...
πέσαν όλες μέσα στην μαύρη......τρούπα!!!
(αν κ έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη πρόταση του Άλεξ...)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ συμφωνώ με τον Κ Γιώργο μας, όλες οι τρελές μαζί, ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
-
καρα-σαπουνάτος και συ βλέπω...και μετά σχολιάζατε τα δικά μου τα Φ-άλια!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πιστεύω πρέπει να τεθεί η ιδέα σε διαβούλευση και να γίνει το αντίθετο από ότι αποφασιστεί. (Όπως κάνει και η κυβέρνηση δηλαδή).
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
κ εκεί τα ίδια Φ-άλια ρε Άλεξ?
τι να πεις....παντού Φ-άλια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο μαλτεζος Αλέξης κυβερνάει και εδώ. Έχει την πλάκα του όμως. Ζητήσανε αυξήσεις και τους έδωσε μια μέρα τον χρόνο επιπλέον άδεια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μήτσο για το σαπούνι μη λες πολλά γιατί θα γραφτούν πάλι σελίδες ατελείωτες για τρένα και βαγόνια. Ειδικά μόλις σώσεις το τζαμακι σου θα με παραδεχθείς. Όσο για το ρουφιάνος απλά να σου πω πως αντί να παραδεχθείς πως είχες άδικο μας επιτίθεσαι κιόλας.. Ρουφ είναι αυτός που δίνει τον άλλον εδώ δεν είδα κανένα να δώσει άλλον...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0