Magic WormHole
-
-
Μπείτε στη σειρά σας παρακαλώ πολύ.

-
-
Ναι, το σουβλατζίδικο όμως.

-
Εταιρεία έφτιαξε κρεμαστούς όρχεις για να τους παίζουν οι υπάλληλοι και να ανακουφίζονται από το άγχος. - IZY.GR
Ο σφραγιδόλιθος που βρέθηκε στην Πύλο συγκρίνεται μόνο με μερικά σχέδια του Μιχαήλ Άγγελου
40 ειλικρινείς φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πραγματική ζωή στην Ρωσία - IZY.GR
Απίστευτο! Η Microsoft και η Timex δημιούργησαν ένα από τα πρώτα smart watch το… 1994!
10 διάσημοι που δείχνουν μονίμως κουρασμένοι | Oneman.gr
Βρέθηκε γνήσιο αντίγραφο με διδασκαλίες του Ιησού στα Ελληνικά.
|
Anonymoi.gr
Ένας Έλληνας γεωλόγος εκπαιδεύεται στην παγωμένη Ανταρκτική για αποστολή της… NASA! (pics) - CNN.gr
galaktompoyreko
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Alex σε δικό μου πρόσωπο θα το δώσω, στην σύζυγο. Έχω πάνω την τελευταία Ελληνική. Με αυτήν θα το αφήσω. Απλά ρώτησα αν είναι σκόπιμο να το διαγράψω από τον δικό μου λογαριασμό mi και αν πρέπει να ανοίξω καινούργιο λογαριασμό για την σύζυγο.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο ζωύφια.
=============== Δεκ 9th 2017, 8:50am ===============
@sso @linuxilakis Τα πράγματα είναι απλά, κατά την γνώμη μου δώστο όπως το πήρες, κάνε αυτό που σου λέει ο Βασίλης, mi flash/clean all/global+lock. Και μετά ας κάνει ο νέος ιδιοκτήτης του ότι θέλει. Εγώ αυτό έχω κάνει σε ότι έχω δώσει. Και μην ξεχάσεις να το διαγράψεις από τον λογαριασμό σου, ΠΟΛΥ σημαντικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
-
-
-
οχι φιλε εμενα μου κανει η oxygen os για το 3 και 3t σημερα νομιζω την εδωσανΟ/H spideman3 έγραψε:
να πω οτι δεν εχω κλεισει καθολου τα δεδομενα?20 ωρες ανοιχτα.....
-
Ρε tasosko επίτηδες το κάνεις ε?χαχα σ ωραίος....
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0