Magic WormHole
-
-
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
ΠΑΡΑ πολύ καλό το Mi Note 3. Πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ καλό!!! Δεν το περίμενα με stock τέτοια αποτελέσματα!
Γιατί είμαι stockος στις φωτογραφίες!You may think you can fly - but you better not try -
@linuxilakis
Δεν ήμουν ποτέ απέναντι του απλά του τράβαγα τα χαλινάρια για να έχει και αυτός τα όρια του. Αλλά πως να μην παραδεχτής ότι είναι ο Ηγέτης αυτής της ομάδας "Πνευματικός" και όχι ο αυτοδιόριστος όπως τον λέμε. Πως να μην πεις ότι ίσως κάποιοι στιγμή γίνουμε διάσημοι χάρης σε αυτόν αν κάποιος πάρει χαμπάρι τι γίνεται σε τούτη την γωνίτσα. Το πως ξεγλιστράει σαν χέλι στις κακοτοπιές. Συν ότι τώρα τελευταία απέκτησε και το γνώθι σε αυτόν εδώ πχ Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni). Και πάντα δίνει το σύνθημα και ακολουθούν τα υπόλοιπα σκουληκάκια Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni), Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
Μόνο ένας αξιολάτρευτος ηγέτης τυγχάνει τέτοιας αποδοχής, ζεστασιάς, αναγνωρισιμότητας.
Βλέπω τον τανάσι 2 και τον χαίρομαι γιατί ότι και αν γίνει ένα είναι το σίγουρο Θα το ευχαριστηθεί το κινητό. -
Ο/H zanos έγραψε:
Μωρε χτυπατω και μη μασάς και πες μας εντυπώσεις γιατί το ζαχαρωνει και ο γιος μου και άμα αξίζει να κάνω την κίνηση.
Ο/H demakhs έγραψε:
τόσα fanboy εδώ μέσα, κανείς δεν έχει mi band 2??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ο/H zanos έγραψε:
Μωρε χτυπατω και μη μασάς και πες μας εντυπώσεις γιατί το ζαχαρωνει και ο γιος μου και άμα αξίζει να κάνω την κίνηση.
Ο/H demakhs έγραψε:
τόσα fanboy εδώ μέσα, κανείς δεν έχει mi band 2??
Χρηστός Πολίτης.
-
Άργησες πιτσιρίκο...πήρα no¹ f4 το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει με Belgium Registered!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η μπίλια έκατσε στο mi band 2
Χρηστός Πολίτης.
-
Και εγώ έχω αλλάξει 2-3 No1... Καλά ρολόγια για τα λεφτά τους... Αλλά εγώ είμαι υπέρ τον αξεσουάρ της Xiaomi.. Το band 2 λεπτό ωραίο διακριτικό.. Σαν σκουλικακι ένα πράμα...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Χασαν οι κόκκινοι μακακες!!!
Όλο τον αγώνα 10 πόντους μπροστά κ χασανε...από τους Γερμαναράδες...ΑΕΙ σχτρ γμτκρτμ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0