Magic WormHole
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Πως μετράς αντίστροφα ωρε Ζήση αφού οι ημέρες υπηρεσίας είναι λιγότερες από αυτές που υπολείπονται;
Έκανε προσπάθεια να ξεκλειδώσει με Ελληνικό ip , δεν χρειάστηκε κινέζικο ip και έτσι οι ημέρες υπηρεσίας που υπολοίπονται είναι λιγότερες. -
-
Έπρεπε να σε ειχα στον στρατό τότε που υπηρετουσαμε δύο χρόνια και θα σου έλεγα εγώ τι ερωτική εξομολόγηση θα έκανες στην Καλλιόπη. Ούτε θα τολμουσες να ψελισεις το υπόλοιπο ημερολόγιο. Ψαρακα στα κοκκορια ήμουνα και εγώ τότε που ήμασταν ενεδρα 10 μέτρα από το ποτάμι επί επιστρατευσης
-
Μήπως υπάρχει και καμία νέα υπηρεσία διανομής για πρωινό καφέ/κρουασάν στο κρεβάτι; Ε, να μην κρυώνουν τα καμάρια μας πρωί πρωί να τρέχουν για πρωινό..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα παιδιά
Κάθε γενιά έχει τα ζόρια της. Και κάθε γενιά "κατηγορείται" από την προηγούμενη ότι τα βρήκε "εύκολα". Μήπως και η δική μας γενιά δεν άκουγε τα ίδια από τους προηγούμενους;
"Δεν περπατάς εσύ 7 χιλιόμετρα να πας σχολείο","δεν είχες πόλεμο", "δεν", "δεν"... Παρόλα αυτά ΚΑΘΕ γενιά έχει τα ζόρια της κι ας μην είναι ίδια με την προηγούμενη -
-
Ρε 32 υπηρεσίες έχω απλά δεν τις πέρασα όλες.
-
Γιατί, σου τέλειωσε η μπαταρία;
Άντε ένα εξάμηνο έμεινε, δεν είναι τίποτα...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Μα είναι λογικό αυτό. Ο βαθμός δυσκολίας σε κάθε "πείραμα" προκύπτει από τις συνθήκες του και συνθήκες πάντα υπάρχουν, απλά αλλάζουν.
Οι παπούδες μας για να πάνε να δουν τους δικούς τους 40 χιλιόμετρα μακριά, ήθελαν περπάτημα ώρες ή να μάθουν νέα από το παιδί τους βδομάδες να πάει και νάρθει το γράμμα.
Αυτά τώρα δεν θεωρούνται καν προβλήματα, στα μάτια τους είμαστε τυχεροί. Στα δικά μας "πειράματα" αυτά θεωρούνται δεδομένα, τα ζητούμενα όμως άλλαξαν και δεν νιώθουμε τυχεροί γιατί άλλα λείπουν και πάει λέγοντας... -
Να ρωτήσω κάτι, αν πετύχετε μαμάτα μελομακάρονα, εκτός του να τα τρώτε για πρωινό, το δεύτερο το κατεβάζετε κ σεις με μια χαψιά???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0