Magic WormHole
-
-
χα χα χα χα χα χα χα χα εκεί ρε έχει μεγάλη πλάκα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@flytouch1111
Μόνο μία είναι η κυρία η fog. Κατά καιρούς έκαναν είσοδο άλλα κάποιος ήταν ολίγον αγενείς μαζί τους. ......
Χρηστός Πολίτης.
-
καλημέρες
-
Τι εγινε ρε παιδια; Κατι για δημοσιευση της φάτσας μας διάβασα; Κλείνει το xiaomi-miui και ειπατε να διωξετε το κόσμο
-
@Antretng
Υπάρχει νήμα Αντρέα, αν θέλεις να πας, γράφεις 2 λόγια για τον εαυτό σου και προαιρετικά ανεβάζεις και φώτο, δεν χρειάζεται να γίνει εδώ.
Στο άλλο νήμα, μπαίνει ο καθένας με δική του ευθύνη, για ότι συμβεί βλέποντας τις φωτογραφίες μας.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Δυο λογάκια είχα γράψει όταν πρωτογράφτηκα στο καλωσόρισμα νέων μελών... τη φάτσα μου δεν έχω βάλει. Σκέφτηκα να μην με μπανάρουν καλά καλά δεν μπήκα στο site
. Τέτοια αντσουτσουριάρικη ερωτική φάτσα θα προκαλλούσε ρήγη σύσσωμα στο forum
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εάν είναι 46.6 μοίρες ,δεν πιάνει το κόλπο;
-
Έχει χάρη που είμαι δουλειά και δεν μπορώ να επέμβω στην.. κουβέντα εκεί..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
με φιμώσανε και μένα αράχνια ΜπΆοΚ & γκουρουαμπιέ, ευχαριστηθήκατε τώρα??
κ κοριφι πιθικο[/b] με είπανε και παρατήρηση κ σίγαση έφαγα....πάει, την έχασα τη διασκέδασή τώρα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0