Δύσκολο ερώτημα παιδιά: Χειμώνας ή Καλοκαίρι;
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Για να δεις αν έχει χιονίσει και θα πέσουν όλοι στα μαλακά; Ρώτα τον @giwrgosalim αυτός είναι ειδικός στα χιόνια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H zt654 έγραψε:
Πάντως με μια γρήγορα ματιά...........................ε εντάξει ψιλοβλέπεστε χαχαχαχαχ!
Θέλω να βάλω την φάτσα μου -
-
σας έχω νέα...αύριο θα με ξεσιγάσει ο διαχειριστής...
τον έπεισα με τα συνταρακτικά επιχειρήματά μου, κατάλαβε το ατόπημά του, μου ζήτησε γονατιστός συγγνώμη και από αύριο ξανα-τρολλάρω ελεύθερα εκεί μέσα!
κάτι μου λέει, πως θα αποκτήσω ένα δικό μου section και εκεί, για...trolling....η ιστορία, επαναλαμβάνεται!!!
=============== Δεκ 20th 2017, 6:49pm ===============
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
ξέρετε πόσα τέτοια Πακιστάνια ανεβοκατεβαίνουν στους δρόμους της Κω, από το hot spot, σε καθημερινή βάση??
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χαΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Προς βραδάκι θα βάλω μια προσωρινή. Θα κρατήσει όσο θα κρατήσει και ενεργό το cache του σέρβερ του fb.
-
όχι δείτε που τερματίστηκε, άδοξα στην 54η σελίδα του, η σύντομη ζωή του συγκεκριμένου νήματος...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο είσαι μεγάλο λαμόγιο.Θα το δει ο @takisfrag και θα σε τινάξει την άχνη από τους κουραμπιέδες πάνω σου. Και η απάντηση στο κουίζ εδώ
Ποιος είναι ο πιο χαζός εδώ; Η κάθε από τις επιλογές σας δείχνει την προσωπικότητα σας - Fanpage -
ε όχι! Δεν το πιστεύω!
-
ότι είναι ολόιδιος με τα...μελαμψά παιδιά??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
όχι αυτό.........ότι το τεστ του Γιώργου με πέτυχε απόλυτα..........μα τι τεστ και αυτό!
-
ε, δεν είσαι και δύσκολος να σε πετύχουν και συ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0