Κύριοι..........και Κυρία φυσικά...............Καλή σας ημέρα!
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
για θυμίστε μου... "Ακαθόριστο σφάλμα 0χ80004005: error: cannot load 'c:\capricorn': no error" κατά το σβουντούριγμα fastboot rom με το miflashΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δοκίμασε μικρή διαδρομή για τη fastboot, χωρίς να αλλάξεις το όνομά της, χωρίς κενά στις ονομασίες φακέλων, χωρίς ελληνικά.
-
ναι ναι...αυτό ήταν...
κάτι άλλο...έπεσα σε bootloop...να φωνάξω το τανάσι ή να κάνω κάτι άλλο??
έχω μια μικρή υποψία ότι φταίει το twrp με official χωρίς lazyflasher....
μπορώ να περάσω το lazyflasher τώρα και να μπουτάρει κ αν ναι, το φλασάρω απλά από το twrp?
πάω να δοκιμάσω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι το φλασάρεις και είσαι οκ.
-
άκυρος ο συναγερμός...δεν ήταν bootloop..μπούταρε κανονικά, τη σετάρω τώρα.
δεν κατάλαβα όμως, τώρα έχω κ twrp και official ή δεν έχω twrp?
σε λίγο, θα "πάω" να δω.
μήπως το καινούριο twrp του @geoanto555 είναι υπεύθυνο για τέτοια θαύματα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν πέρασες τη fastboot όπως την κατέβασες και δεν πέρασες ΜΕΤΑ το twrp, απλά δεν έχεις twrp αλλά mi recovery.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
για θυμίστε μου... "Ακαθόριστο σφάλμα 0χ80004005: error: cannot load 'c:\capricorn': no error" κατά το σβουντούριγμα fastboot rom με το miflash
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
κι όμως, μπήκε στο twrp!!!!!
(τι κινητάρα που χω....προσαρμόζεται στις δυσκολίες)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Νομίζω το demakis των θέλουμε για stress tester. Αν επιβιώσει στα χέρια του είναι unbrickable... :p
-
-
για να μην κάνω καμιά πατάτα πάλι....
σβουντουράω το twrp του χιονοποντισμένου-->bootάρω στο twrp και φλασάρω το supersu-->ανοίγει η συσκευή με την official ή παθαίνω ΤΑΝΑΣ-ΙΑΣΗ??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0